porcelāna lellīte [userpic]

1. Oktobris 2017 (20:00)

kādēļ jūs man nesacījāt ka kāļus un rāceņus var vārīt un cept? vārīts daudz garšīgāks par kartupeli

un vispār esmu drusku greizsirdīga uz tiem, kas dzīvo centrā blakus krišnu ēstuvei. tā! gribas ceptu panīru vai kičari. vai jebko no tiem garšīgajiem sautējumiem vai jocīgajiem kotlešveidīgajiem plāceņiem. un tie tefteļi tomātu mērcē..

Comments

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 2. Oktobris 2017, 13:37

Kāļus sarīvē un tad apelsīnu sulā un pīļu taukos štovē kā kāpostus. (Pīles iepērk tuvākajā Tītariņa filiālē un pīļu tauki&apelsīnu sula vienkārši uzrajošas procesā). Bonus punkti, ja vēl kārtīgi sakarijo to visu. bet var arī vienkārši ar ķimenēm. Un, tā darīt, protams, nevajag, bet ja rīvētais kālis ir ledusskapī aizsēdējies un sācis ost pēc skābiem kāpostiem, tad šitais īpaši labi garšo. Jā, nu vienā reizē šitā uz botulisma trāpīšos, jā. Es vienkārši kāļus pirku jau rīvētus.


Jā, arī zupās/sautējumos ir ok.

8 Lasīt komentārus piebilst