porcelāna lellīte [userpic]

oh my!

3. Maijs 2016 (15:59)

"Taču mēs, homeopāti, diemžēl nerunājam par psiholoģisko pusi. Pirms pāris gadiem bija gadījums, kad 2,5 gadus vecs bērns, kas ārstējās pie homeopāta, saslima ar difteriju. izrādījās, ka nebija ņemtas vērā vecāku savstarpējās attiecības"
Mans Mazais. 5 2016

priekškars, lustra

/diez cilvēki, kas ārstējas pie homeopātiem, bet saslimst, piemēram, ar STS arī saslimst nevis tādēļ, ka nonākuši saskarē ar virulentu patogēnu, bet tādēļ, ka, nu, psiholoģiskā puse?

Comments

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 3. Maijs 2016, 18:59

smieklīgs? tev tiešām tas, ka žurnālā (vienā no 3 LV iznākošajiem bērnu tēmai veltītajiem) pie raksta par homeopātiskajām vakcīnām tiek pausts citētais viedoklis šķiet smieklīgi?

Posted by: extranjero ([info]extranjero)
Posted at: 3. Maijs 2016, 19:12

Nē, man smieklīgs likās fakts, ka homeopāts novēro psiholoģiskas problēmas, kuras principā ir iemesls, kāpēc cilvēki iet pie homeopātiem.

Bet ja nopietni, tad tāds jau arī ir alternatīvās medicīnas uzdevums – sniegt psiholoģisku atbalstu tur, kur netiek galā tradicionālā medicīna.

Posted by: banderlogs ([info]banderlogs)
Posted at: 3. Maijs 2016, 22:07

smieties jau par visu ko, man tikai gribētos, kaut cilvēki mazāk smietos, bet būtu, nez, vairāk sašutuši, kad šitāda ezotēriska huiņa nodara ļaunumu bērniem un citiem.

Posted by: extranjero ([info]extranjero)
Posted at: 3. Maijs 2016, 22:49

Sašutums jau toč šeit nevienam nepalīdzēs.

58 Lasīt komentārus piebilst