porcelāna lellīte [userpic]

10. Jūlijs 2015 (10:43)

stulbs jautājums - mannu taču arī taisa no kviešiem? tāpat kā makaronus. izdomāju, ka izbraukumā līdzi bērnam varu paņemt makaronus, ja reiz šodien devu mannu (viņam ļoti garšoja)

Comments

Posted by: sirdnA ([info]sirdna)
Posted at: 10. Jūlijs 2015, 11:47

No kviešiem gan, tomēr produkti ir diezgan atšķirīgi. Pimeēram, cilvēkus taisa no gaļas un kauliem, bet viņi tak visi nav vienādi.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 10. Jūlijs 2015, 11:52

nezinu kā tavējais(ie), bet mans bērns cilvēkus neēdīs

Posted by: scope ([info]scope)
Posted at: 10. Jūlijs 2015, 12:01
vvz

Šeit svarīgs sastāvs, jo jāskatās reakcija uz konkrēto pārtikas produktu.

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 10. Jūlijs 2015, 12:14
taisni kā es

manna ir tas pats kviešu milts tikai rupja maluma
un makaronu pagatavošanā jau arī svarīgs ir tieši malums, lai panāktu vajadzīgo efektu.

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 10. Jūlijs 2015, 14:42

Jā, ja nav īpaši norādīts savādāk.
Mums te tiešās pirkšanas pulciņā no šonedēļas ir griķu manna dabūnama, piemēram.

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 10. Jūlijs 2015, 14:43

Makaronus taisa arī parasti no kviešiem un parasti no cietajiem.
Bet āzijas sadaļā katrā veikalā ir rīsu makaroni. Ir arī citi bezkviešu varianti.

6 Lasīt komentārus piebilst