10. Jūlijs 2015 (10:43)
stulbs jautājums - mannu taču arī taisa no kviešiem? tāpat kā makaronus. izdomāju, ka izbraukumā līdzi bērnam varu paņemt makaronus, ja reiz šodien devu mannu (viņam ļoti garšoja)
stulbs jautājums - mannu taču arī taisa no kviešiem? tāpat kā makaronus. izdomāju, ka izbraukumā līdzi bērnam varu paņemt makaronus, ja reiz šodien devu mannu (viņam ļoti garšoja)
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 10. Jūlijs 2015, 11:52
|
nezinu kā tavējais(ie), bet mans bērns cilvēkus neēdīs
Posted by: scope (scope)
Posted at: 10. Jūlijs 2015, 12:01
|
Šeit svarīgs sastāvs, jo jāskatās reakcija uz konkrēto pārtikas produktu.
Posted by: vilibaldis (vilibaldis)
Posted at: 10. Jūlijs 2015, 12:14
|
manna ir tas pats kviešu milts tikai rupja maluma
un makaronu pagatavošanā jau arī svarīgs ir tieši malums, lai panāktu vajadzīgo efektu.
Posted by: crescendo (crescendo)
Posted at: 10. Jūlijs 2015, 14:42
|
Jā, ja nav īpaši norādīts savādāk.
Mums te tiešās pirkšanas pulciņā no šonedēļas ir griķu manna dabūnama, piemēram.
No kviešiem gan, tomēr produkti ir diezgan atšķirīgi. Pimeēram, cilvēkus taisa no gaļas un kauliem, bet viņi tak visi nav vienādi.