18. Marts 2015 (09:15)
tos savus diļļu bārabērnus jau šad tad pielieku pie salātiem. salātiņi jau tādi normāli sāk izskatīties, pa kādai lapiņai nošķinu, bet baziliks. eh, baziliks. būtu labāk Rimčikā nopirkusi jau lielu podiņā
tos savus diļļu bārabērnus jau šad tad pielieku pie salātiem. salātiņi jau tādi normāli sāk izskatīties, pa kādai lapiņai nošķinu, bet baziliks. eh, baziliks. būtu labāk Rimčikā nopirkusi jau lielu podiņā
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 18. Marts 2015, 13:30
|
nedaudz sīvi, bet ar biezpienu, krējumu un sālīti ir ņammma! bet arī ar visu ko svaigajos salātos ar eļļu un citronu ir ļoti ok. un garšīgi smalki sakapāti uz sviestmaizītes. vai vesela lapiņa pa virsu biezpienmaizei (pieļauju ka var kā baziliku likt uz tomāta/mocarellas maizītes)
Posted by: bobijs varenais šāvējs (glam_our)
Posted at: 18. Marts 2015, 14:06
|
Pārliecināji, noteikti iesēšu!
par kressalātiem arī iedomājos, jā! es tikai neatceros kā tie garšoja, bet nu aij, baigais gurmāns neesmu, varu sev iebarot visu ar nosaukumu "veselīgi, lēti, ēd!"