porcelāna lellīte [userpic]

18. Marts 2015 (09:15)

tos savus diļļu bārabērnus jau šad tad pielieku pie salātiem. salātiņi jau tādi normāli sāk izskatīties, pa kādai lapiņai nošķinu, bet baziliks. eh, baziliks. būtu labāk Rimčikā nopirkusi jau lielu podiņā

Comments

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 18. Marts 2015, 10:21

kressalāti ir baigi labā štelle - ātri, ērti, garšīgi (na ļubiteļa, ja) tagad kaut kad sēšu visu paciņu piena pakā, lai ir biezāk un vairāk, iepriekš nedaudz noraustījos. un sīksīpoli arī labi augot. un sīpols vispār saņēmies un tā sadzinis lokus, ka gandrīz nespējam apēst.

bet tur tai sēklu stendā uzmanies, ka tevi nepārņem trakums
/stc man diezgan daudz plastmasas podiņu, varu padalīties, bet tev pašai jābrauc pakaļ. bet kefīra un piena pakās labi un ērti, forši, jo piemērots formāts palodzei

kad es aiziešu uz purvu pēc kūdras un zemes, vispār palikšu traka

Posted by: bobijs varenais šāvējs ([info]glam_our)
Posted at: 18. Marts 2015, 13:23

par kressalātiem arī iedomājos, jā! es tikai neatceros kā tie garšoja, bet nu aij, baigais gurmāns neesmu, varu sev iebarot visu ar nosaukumu "veselīgi, lēti, ēd!"

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 18. Marts 2015, 13:30

nedaudz sīvi, bet ar biezpienu, krējumu un sālīti ir ņammma! bet arī ar visu ko svaigajos salātos ar eļļu un citronu ir ļoti ok. un garšīgi smalki sakapāti uz sviestmaizītes. vai vesela lapiņa pa virsu biezpienmaizei (pieļauju ka var kā baziliku likt uz tomāta/mocarellas maizītes)

Posted by: bobijs varenais šāvējs ([info]glam_our)
Posted at: 18. Marts 2015, 14:06

Pārliecināji, noteikti iesēšu!

10 Lasīt komentārus piebilst