porcelāna lellīte [userpic]

kukņa. bezbožno gardi puravi

29. Oktobris 2014 (20:46)

piecu dienu laikā top jau otro reizi. ņem puravus, tomātu, žāvētu gaļiņu (galīgi bēdīgu papriku no pašu dārza), sagriež palielos gabalos, liek ietaukotā veidnē, pārlej ar rīvēta siera un krējuma (vai Creme fraiche lai arī kas tas būtu) maisījumu. liku klāt arī olu un šodien - tādas bēdīgākas dillītes un vakar sagrieztus zaļumiņus. sāls, pipari, 15-20 minūtes 200' un ēd gardu muti. veģetārieši gan jau var likt vienu sieru gabaliņos ar dārzeņiem un otru rīvēt pie krējuma

droši vien šo var taisīt pa visru kartupeļiem vai citiem dārzeņiem, ko veidnē vispirms kādu laiku pacep

Comments

Posted by: [зірка] ([info]zirka)
Posted at: 29. Oktobris 2014, 20:52

šitādos sacepumos pat visbēdīgākie dārzeņi paliek priecīgi
vēso vakaru recepte, zinām, zinām, piekopjam

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 29. Oktobris 2014, 21:23

tas par tiem puraviem man bija atklājums. nu ka puravus var ēst arī termiski apstrādājot, mēs mājās parasti svaigus. un ka kolrābjus arī. šoks

3 Lasīt komentārus piebilst