skuķu lietas
man vakar uzdāvināja silikona keksiņu formu. vēl man ir padomju laiku biezās smagās keksiņu formas un tad vēl līdzīgas, tikai pavisam vieglas. ja es tur ielietu braunija mīklu, man sanāktu daudz mazu šokolādīgu keksiņu, vai ne? kā tajās metāla - pietiek ar to, ka ietauko veidni vai jāgriez mazi papīra ieliktnīši? neesmu nekad tādus cepusi
un vispār iemēģināsim arī teiksmaino olipmisko lācīšu formu. un varbūt vēl kādu ābolu plātsmaizi. ar drupašām, piemēram.
un tad mēs būsim resnas un laimīgas
dažādas vienkāršas receptes droši var rakstīt komentāros, vēlams lai nav baigi piņķerīgās /kaut gan - mikseris man ir/
Es silikona formiņās vnk lieku mīklu, neko netaukoju un ar papīriem neņemos. Bet neesmu nekādā ziņā pro, varbūt viss ir jādara pavisam citādi.