pēdējā laikā gandrīz tematiskais kulinārais blogs, bet man ir daži jautājumi zinātājiem:
1) vai tiešām ir tik amorāli gatavojot izmantot nevis konservētus tomātus savā sulā vai tomātu pastu, bet tomātu mērci? (dažos pusprofesionālos blogos šis ir ļoti kareivīgs viedoklis. ja atmet ekonomisko pamatojumu. ar mērces lietošanu saprotot to nedaudz pieliekot, nevis universālo recepti 'viss peld tomātu mērcē un garšo pēc vegetas')?
2) kā amerikāņi panāk, ka pankūkas ir tādas lielas, čaganas un pufīgas? nu, jūs ziniet, par kurām pankūkām es runāju, filmās un seriālos parastas pankūkas vispār neatceros redzējusi
nedaudz pielikt noteikti labāk pastu, mērcēs klāt visādi saldinātāji un cietinātāji, kas kopgaršu ēdienu bojā
un rasbainieks pareizi saka, konservēti tomāti un pasta dod dažādus efektus, bet mērce, visticamāk, dos defektu
savulaik es, aplauzusies visos kečupos un mērcēs, mājas džanka vajadzībām jaucu tomātu pastu ar garšvielām un vēl visu ko vien gribēju, tikai pasta ir pietiekami tomātīga manai gaumei :D