neodaina ([info]neodaina) rakstīja,
@ 2009-08-24 15:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
update
šodien atkal ir tā patīkamā kņudoņa vēderā. rīt 11:45 lidmašīna uz Simforopoli. teikšu atklāti, ka gaidu ar nepacietību.

lidostā biju arī sestdien. nav labi ilgi tur uzturēties, jo tā atmosfēra pati mudina jau kaut kur doties. par nelaimi, man sanāca tur tā ilgāk pabūt. un ar māsu jau visādas foršas lietiņas uz nākamo gadu izdomājam. piemēram, ka vajag musm kādu apmaiņas skolēnu mājās nākamgad. pēdējais gads, kad to reāli var izdarīt.

laiks tiešām ir piepildīts, ja viskautkas tiek darīts. un ja ir visādi cilvēki apkārt. un šīs brīvdienas bija vienas no šādām. māsu svētki, Lindas draudzenes no Vācijas, kuras ciemojas, vācu meitene, kura pie mums pāris naktis paliek, līdz tiek īstajā ģimenē, kas pašlaik ir atvaļinājumā, mans pasākums ar darba kolēģiem (kurā, starpcitu, arī karaoki uzlaidām. dejošana jau vairs nepārsteidz :P).

pirts, peldēšanās un daudz ābolu. un es jau zinu, ka septembrī būs nākamā pirts ar maniem foršajiem cilvēkiem.

par ko gan sūdzēties?!

it sevišķi, ja tev ir iespēja gulēt zem klajas debess un vērot zvaizgnes. jā, naudas par maz, laika par maz un kaut kas nenotiek tā, kā gribās. bet viss jau, patiesībā, ir tikai tavās rokās!!!


nu tad dzīvojam ar dieva svētību.


:)



P.S. man ir video, kur ar kolēģi salsu dejoju. ir vēlme redzēt?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?