neodaina ([info]neodaina) rakstīja,
@ 2009-03-25 00:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atklāsmes
tāda jau tā dzīve ir - ir brīži, kad jūties superīgi, un ir brīži, kad nejūties tik superīgi. mūžīgs augšup-lejup pa šo kalnu. neticami ilgu laiku man nebija, ko teikt. vismaz tā atklāti un šeit. un man ir prieks par manu pacietību. ka nerakstīju tikai tāpēc, lai rakstītu. un man ir prieks par pacietību arī daudzās citās lietās.

šīs divas pēdējās dienas patiešām ir bijušas skaistas atklāsmju dienas. protams, ne jau par visām es jums stāstīšu. taču par dažām gan.

==
you know, girls, let's get a bit crazy!!!

and I mean it!!!

==

par to es domāju vakar. par realitāti un to, kas mums notiek galvā (sapņi, iztēle, iedomas, vēlmes?). negribu, lai tas, ko vēlos, tā arī paliek nepiepildīts vai piepildīts daļēji.

visam vajadzētu būt tik vienkārši. gandrīz kā tajā piektdienas naktī. biju jau piemirsusi, cik tomēr forši ir bučoties! un tas attiecas ne tikai uz šito leitu. uz visām pārējām arī.

es gribu ielaist nedaudz "blondumu" savā dzīvē. un domāt daudz, daudz mazāk. gribu izjust vairāk, kā tas ir - būt sievietei. es gribu tērēt naudu lupatu veikalos, es gribu ļauties skaistumkūrēm, es gribu baudīt sauli un ,jā, es gribu visko līdzīgu.

un esmu pārliecināta, ka neesmu tāda vienīgā.

es gribu baudīt ar acīm, ar rokām, ar degunu un arī ar ausīm. interesanti, bet, piemēram, šī vakara filmu es atcerēšos tieši skaisto kadru dēļ. jo visas tās lietas es redzu līdzīgi kā tajā filmā. no dienas dienā. ik mirkli.

nesen dzirdēju noformulējam domu, kuru pati labāk nebūtu varējusi noformulēt (tagad, protams, vārds vārdā vairs neatminēšos, taču doma paliek tā pati). tajā brīdī gan tas neattiecās uz mani, taču šobrīd tam nav nozīmes. jo šajā brīdī varu to izmantot šajā un savā kontekstā - ir brīži, kad liekas, ka viss iet lejup un lejup; spēki tiek izsmelti, līdz vairs nezini, kur likties. un tad vienā brīdī pārņem sajūta, ka esi atdzimis. bet to brīdi, kurā tas īsti ir noticis, tā arī īsti nevari konstatēt. un tas, manuprāt, ir tas pats apbrīnojamākais. Dieviņš mūs pārsteidz nesagatavotus. un Viņš par mums parūpējas īstajā brīdī.

es jūtu, cik ļoti Viņš par mani rūpējas.

un vēl man patīk tas labais satraukums, ejot uz baznīcas priekšu. [un man patīk, ka man ir kāds blakus un mani iedrošina ļauties šim satraukumam. jo viena pati to nedarītu]


un, jā, manas dārgās dāmas, zinu, ka jums vēl palicis pēdējais posms akadēmiskā grāda iegūšanā, taču, ļoti ceru, ka tas neliegs jums arī - to get just a bit crazy this spring!

paldies, paldies, paldies par šodienas negaidīto un ļoti oriģinālo pārsteigumu.


*vai zinājāt, ka mūsdienu angļu valodas valodas vārds "friend" radies no senangļu "freond". un tas savukārt no "freon", kas nozīmē "mīlēt"?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?