nemiegs ([info]nemiegs) rakstīja,
@ 2011-05-09 22:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
fast five. (2011)
režisors - justin lin.
lomās - vin diesel. paul walker. dwayne johnson. jordana brewster. ludacris.

filma mazliet attaisnoja cerības, jo centos neko īpaši labu negaidīt. kā nekā piektā filma šajā `fast and furious` sērijā. un ir pierasts, ka parasti ar katru nākošo turpinājumu sanāk (tīšām vai netīšām) visu mazliet nočakarēt.

taču šajā daļā lielu lomu spēlēja tas, ka kopā tiek savesti tēli no visām iepriekšējām filmām. tas rada filmai savu atšķirīgo noskaņu, jo ik pa laikam filmā ir savstarpēji smieklīgie joki un ķircināšana, kas tieši laikā arī tur iederas.

protams, no tīri tehniskā viedokļa (tieši mašīnu jautājumos) es vēl gribētu par daudz ko pastrīdēties, bet nu, lai jau paliek. (tā tomēr ir filma nevis realitāte) :) bet filmā nebūt netrūkst pārgalvīgas braukšanas, elpu aizraujoši triki un situācijas, kad filmas tēlu dzīvība karājas mata galā.

vizuāli specefektu pietiek, viss uztaisīts ļoti iespaidīgi. (ja vien nesāk piekasīties realitātei un dažiem fizikas un mehānikas likumiem. :) kā man tas dažreiz gadās.)

šajā daļā, manuprāt, valdīja mazliet citāda(labā nozīmē) noskaņa un gaisotne. iespējams, ka tas tāpēc, ka tik dažādiem tēliem jāsadarbojas kopā. bet nu tas tiešām filmai piedeva sava veida odziņu.

biju gaidījusi kaut ko daudzdaudzdaudz sliktāku. bet no otras puses nekas dižs jau arī nav. tikai, rupji ņemot - kārtējā filma par mašīnām un sacīkstēm.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?