neaizmirstulite ([info]neaizmirstulite) rakstīja,
@ 2013-11-13 09:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēstule
Mīļie, cibiņi!
Lūdzu, atcerieties, ka iesnu gadījumā ir jālieto kabataslakatiņi un nevis par visām varēm jācenšas ievilkt to bēgli atpakaļ. Tā skaņa, kas rodas bēgļa sagūstīšanas laikā, patiešām tracina jūsu kolēģus. Turklāt šīs darbības grauj jūsu prestižu kolēģu acīs, jo tas ir nožēlojami, ja sieviete, kurai ir pāri 40 gadiem un vairāki bērni, nezina tik elementāru lietu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2013-11-13 10:39 (saite)
Dārgā neaizmirstulīte!
Pajautājiet jebkuram LOR specialitātes ārstam, un viņš Jums pateiks, ka iesnu gadījumā visveselīgāk ir vilkt bēgli atpakaļ, jo darbība, pūšot uz āru, ir vistiešākais ceļš pretī deguna blakudsobumu iekaisumiem un tamlīdzīgām komplikācijām. Mazi bērni to zina instinktīvi un tāpēc pretojas deguna šņaukšanai kabatlakatā. Tas ir nožēlojami - nezināt tik elementāru lietu.
Cieņā,
medicus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]neaizmirstulite
2013-11-13 12:40 (saite)
Neticu! Visu muuzhu deguns ir shnjaukts un nekaadu iekaisumu nav. Neticu, jo arii internets informee tikai par to, ka MAZI BEERNI NEPAREIZI shnjaucot degunu var dabuut infekciju. Par pieaugushajiem noraadiits vien tas, ka ieteicams lietot papiira kabataslakatinju un no taa atbriivoties, kad 'darbinjsh galaa' un nevis lietot atkaartoti. Neticu! Jo tad sanaak, ka cilveekiem buutu regulaari jaaeed savi punjkji un taa kaa tas ir IEKAISUMS, tad tas shkjiet absurdi pashaa saknee...Lai jau katrs dara, kaa grib, bet es palieku pie sava, ka shnjaukaashanaas ir pretiiga.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?