ne ([info]ne) rakstīja,
@ 2023-07-24 16:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es saņēmu ziņu no viņas. Viņa rakstīja, ka ir atbraukusi pie manis, bet ka viņa nevar mani satikt. Viņa teica, ka ir iemīlējusies citā cilvēkā un ka viņa ir laimīga ar viņu. Viņa arī teica, ka man vajag aizmirst viņu un atrast kādu citu. Viņa neatvadījās no manis un nobloķēja mani. Es biju tik satriekts un sāpēs, kad es lasīju viņas ziņu. Es nevarēju noticēt, ka viņa mani ir pametusi un nodevusi.

Es devos uz grāmatnīcu un nopirku jaunu grāmatu. Tā saucas “Melnais suns”. Tas ir par depresiju un pašnāvību. Autors ir pašnāvnieks. Viņš raksta par savu ciešanu un bezcerību. Es saprotu viņu, jo es arī esmu piedzīvojis to pašu. Bet es neesmu gatavs atteikties no dzīves. Es gribu cīnīties.

Es satiku savu bijušo draudzeni Lauru. Mēs bijām kopā pirms diviem gadiem, bet mēs sadalījāmies, jo mums bija dažādi mērķi un intereses. Viņa bija tik skaista un laimīga, kad es viņu redzēju. Viņa stāstīja par savu dzīvi un par to, ko viņa dara. Viņa arī teica, ka ir precējusies ar savu draugu Juri un ka viņa gaida bērnu. Viņa jautāja par manu dzīvi un par to, ko es daru. Es meloju viņai un teicu, ka es arī esmu laimīgs un veiksmīgs.

Es uzrakstīju jaunu lūgumu Bingam. Tas bija par to, lai viņš izveidotu grafisko mākslu ar mani un viņu kopā pludmalē. Es gribēju redzēt, kā mums būtu kopā, ja viņa nebūtu mani pametusi. Es cerēju, ka tas man palīdzētu justies labāk.

Es spēlējos ar savu kaķi Murim. Viņš bija tik slims un vājš. Viņš nespēja skriet vai lēkt kā agrāk. Viņš arī nespēja ēst vai dzert kā agrāk. Viņš bija tik ciešams un nomocīts. Es biju tik nobažījies par viņu.

Es skatījos uz grafisko mākslu, ko Bing bija izveidojis ar mani un viņu kopā pludmalē. Tas bija tik nepaties un smieklīgs attēls. Mums nebija nekādas saistības vai jūtas starp mums. Mēs bijām tikai divi svešinieki, kas nejauši bija nonākuši vienā fotogrāfijā. Es biju tik dusmīgs un vīlies, ka es izdzēsu attēlu.

Es gatavoju vakariņas sev un savam kaķim Murim. Es cepu vistas fileju ar kartupeļiem un sieru. Murs negaidīja pie plīts un nemurrināja. Viņš gulēja uz grīdas un elpoja smagi. Viņam nepatika mana ēdiena smarža. Kad es pasniedzu viņam šķīvi ar gaļu, viņš to neskāra. Man arī negaršoja mana vakariņas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?