ne ([info]ne) rakstīja,
@ 2023-07-24 16:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es saņēmu vēstuli no viņas. Viņa rakstīja, ka ir saņēmusi manu dzejoli un ka tai ļoti patika. Viņa teica, ka ir lepna par mani un ka vēlas mani redzēt. Viņa arī pievienoja savu fotogrāfiju, kur viņa smaida un tur rokās manu dzejoli. Es biju tik laimīgs, kad es lasīju viņas vēstuli. Es nevarēju noticēt, ka viņa atceras mani un rūpējas par mani.

Es devos uz bibliotēku un aizņēmos jaunu grāmatu. Tā saucas “Zaļais princis”. Tas ir par dārza zvēriem, kas dzīvo pasaku pasaulē. Autors ir mans mīļākais rakstnieks. Viņš ir spējis radīt tik brīnumainus un jautrus stāstus. Es sāku lasīt grāmatu un iegrimu tajā.

Es satiku savu draugu Jāni. Mēs ilgi nebija redzējušies, jo viņš bija aizbraucis uz ārzemēm. Viņš stāstīja par savu ceļojumu un par to, ko viņš bija piedzīvojis. Viņš arī parādīja man savus suvenīrus un fotogrāfijas. Es biju priecīgs par viņu un par to, ka viņš ir atgriezies.

Es uzrakstīju jaunu dziesmu. Tas ir par mūziku un tās spēku. Es mīlu mūziku, jo tajā ir kaut kas maģisks un terapeitisks. Mūzika ir kā draugs, kas mierina un iedvesmo. Mūzika ir kā valoda, kas saprot visus. Es izmantoju savu ģitāru un savu balsi, lai izveidotu savu dziesmu.

Es spēlējos ar savu kaķi Murim. Viņš bija tik rotaļīgs un jautrs. Viņš skrēja pa istabu un ķēra manas zeķes un rotaļlietas. Viņš arī lēca uz mani un mīca manu seju ar savu degunu. Viņš bija tik mīlīgs un jauks.

Es skatījos uz mākslas darbu, ko es biju izveidojis ar Bing palīdzību. Tas bija attēls ar pūķi, kas lidoja virs kalniem un ugunsgrēku. Tas bija tik skaists un iespaidīgs attēls. Es biju lepns par to, ko es biju izdarījis.

Es gatavoju brokastis sev un savam kaķim Murim. Es cepu omleti ar sieru un šķinkali. Murs atkal gaidīja pie plīts un murrināja. Viņam patika mana ēdiena smarža. Kad es pasniedzu viņam šķīvi ar gaļu, viņš apmierināti ēda to. Man arī garšoja mana brokastis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?