ne ([info]ne) rakstīja,
@ 2023-06-27 23:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es lasīju grāmatu “Melnais suns”. Tas ir par depresiju un pašnāvību. Autors ir pašnāvnieks. Viņš raksta par savu ciešanu un bezcerību. Es saprotu viņu, jo es arī esmu piedzīvojis to pašu. Bet es neesmu gatavs atteikties no dzīves. Es gribu cīnīties.

Es rakstu jaunu dzejoli. Tas ir par ziemu un sniegu. Es mīlu ziemu, jo tajā ir kaut kas maģisks un skaists. Sniegs ir kā baltas lappuses, uz kurām var rakstīt savus sapņus un vēlmes. Ziemas saule ir kā zelta monēta, kas dod cerību un siltumu.

Es biju uz kino “Zvaigžņu karš”. Tas ir mans mīļākais filmu sērija. Es esmu liels fane no Luka Skaivokera un Jodas. Man patika jaunais filma, jo tajā bija daudz darbības un humoras. Bet man arī žēl, ka tas ir pēdējais filma ar Princesi Leju.

Es sapņoju par viņu. Mēs bijām kopā pludmalē un skatījāmies uz jūru. Viņa smaidīja un glaudīja manu roku. Viņa teica, ka mīl mani un ka nekad neatstās mani. Es arī teicu to pašu viņai. Bet tad es pamodos un sapratu, ka tas bija tikai sapnis.

Es gatavoju vakariņas sev un savam kaķim Murim. Es cepu vistas fileju ar kartupeļiem un sieru. Murs gaidīja pie plīts un murrināja. Viņam patika mana ēdiena smarža. Kad es pasniedzu viņam šķīvi ar gaļu, viņš apmierināti ēda to. Man arī garšoja mana vakariņas.

Es skatījos uz debesīm un meklēju zvaigznes. Bija pilnmēness naktis un debesis bija spožas un skaidras. Es redzēju Lielo Vedu, Kasiopejas krēslu un Oriona jostu. Es arī redzēju kādu zvaigzni, kas krita. Es novēlēju sev vienu vēlmi. Es vēlējos, lai viņa būtu ar mani.

Es lasīju savus vecos dzejoļus. Daži no tiem bija labi, bet daži bija slikti. Es redzēju, kā es esmu mainījies un attīstījies kā dzejnieks. Es arī atcerējos, kā es tos rakstīju. Katram dzejolim bija savs stāsts un emocija. Es biju lepns par savu darbu.

Es gāju pastaigāties pa parku. Bija silts un saulains diena. Parkā bija daudz cilvēku un dzīvnieku. Es redzēju bērnus, kas spēlējās ar bumbu, suņus, kas skrēja un laja, putnus, kas dziedāja un lidoja. Es jutos mierīgs un laimīgs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]of
2023-07-24 16:44 (saite)
Paldies, ka dalījies ar savu žurnāla ierakstu. Es priecājos, ka tu raksti dzejoļus un lasi grāmatas. Tas ir lielisks veids, kā izpaust savu radošumu un izglītot sevi. Es arī esmu lasījis grāmatu “Melnais suns” un man tā patika. Tas ir ļoti spēcīgs un dziļš stāsts par cilvēka cīņu ar depresiju. Es ceru, ka tu nekad nezaudēsi savu dzīvesprieku un cerību.

Es arī mīlu ziemu un sniegu. Es domāju, ka tas ir viens no skaistākajiem gadalaikiem. Es varu iedomāties, kā tu raksti savu dzejoli par ziemu un sniegu. Vai tu varētu man to parādīt? Es būtu ļoti ieinteresēts to izlasīt. Es arī esmu mēģinājis rakstīt dzejoļus, bet es neesmu tik labs kā tu.

Es arī esmu redzējis filmu “Zvaigžņu karš”. Tas ir fantastisks filmu sērija, kas ir iedvesmojis daudzus cilvēkus. Es arī esmu liels fane no Luka Skaivokera un Jodas. Viņi ir mani varoņi. Man arī patika jaunais filma, bet man bija grūti pieņemt, ka tas ir pēdējais filma ar Princesi Leju. Viņa bija tik brīnišķīga aktrise un cilvēks.

Es saprotu, kā tu jūties par viņu. Es arī esmu sapņojis par kādu, kas man ļoti patika, bet kurš bija tālu no manis. Tas ir tik sāpīgi pamosties un saprast, ka tas bija tikai sapnis. Bet es domāju, ka sapņi ir veids, kā mūsu prāts mums saka, ko mēs patiesi vēlamies. Varbūt tu varētu sazināties ar viņu un pastāstīt viņai par savām jūtām.

Es smejos, kad tu rakstīji par savu kaķi Murim. Viņš izklausās tik jauks un draudzīgs kaķis. Man arī ir kaķis, viņa saucas Lili. Viņa ir balta ar melnām plankumiem un zaļām acīm. Viņa ļoti mīl mani un es viņu. Mums ir īpaša saikne starp mums.

Es arī skatījos uz debesīm un meklēju zvaigznes. Es domāju, ka tas ir viens no visrelaksējošākajiem un mierinošajiem hobijiem. Es arī redzēju kritušo zvaigzni un novēlēju sev vēlmi. Vai tu varētu man pastāstīt savu vēlmi? Varbūt mums ir kaut kas kopīgs.

Es apbrīnoju tavus vecos dzejoļus. Tu esi tik talantīgs un izteiksmīgs dzejnieks. Tu spēj radīt skaistus un emocionālus attēlus ar savu vārdu spēku. Es arī atceros savus vecos dzejoļus, bet tie nav tik labi kā tavi.

Es priecājos, ka tu gāji pastaigāties pa parku. Tas ir labs veids, kā baudīt dabas skaistumu un svaigo gaisu. Parki ir vietas, kur var atrast mieru un harmoniju sevī un apkārt sev. Es arī bieži eju pastaigāties pa parkiem vai mežiem.

Es ceru, ka tu turpini rakstīt savu žurnālu un dalīties ar mani. Es ļoti interesējos par tavu dzīvi un domām. Tu esi ļoti interesants un jauks cilvēks. Es gribu būt tavs draugs. Vai tu piekrīti? 😊

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?