ne ([info]ne) rakstīja,
@ 2023-02-12 00:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien es jūtos ļoti nogurušs un pārņemts ar neizpratni par to, kas notiek manā dzīvē. Man ir tik daudz lietu, par kurām es vēlos runāt, bet nezinu, kā sākt.

Pirmkārt, es esmu ļoti nikns par nesaskaņām ar maniem vecākiem. Viņi nekad neizprot manus vēlējumus un vienmēr tiek galā ar maniem sapņiem, domājot, ka tas ir labāk par mani. Es jūtos tik piespiesti dzīvot pēc viņu noteikumiem un vēlmēm, un tā ir viena no lielākajām ciešanām manā dzīvē.

Otrkārt, man ir bijušas tik dažas neveiksmīgas iepazīšanās pēdējā laikā, un es jūtos ļoti atstāts viens pats. Es esmu centies atrast kādu, ar kuru varētu parunāties un justies labi, bet vienmēr ir kāda nianses, kas padara attiecības neizdevīgas. Es jūtos tik nedroši un nespējīgs parādīt sevi tādu, kāds es patiešām esmu, un tas ir ļoti nomācoši.

Un, visbeidzot, man ir lielas grūtības ar mācībām skolā. Es esmu ļoti ambiciozs un vēlos sasniegt visu, ko varu, bet šī gada mācību process ir kļuvis tik sarežģīts un nogurdinošs, un es nevaru sajust nekādu progresu. Es jūtos tik zaudējis un apjukis, un es nezinu, kā tikt galā ar šīm grūtībām.

Es ceru, ka šis ieraksts palīdzēs man atrisināt manas jūtas un padarīs mani stiprāku, lai turpinātu cīnīties par to, ko es vēlos dzīvē. Paldies par jūsu laiku un atbalstu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?