An ([info]nata13) rakstīja,
@ 2013-02-05 15:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: anxious
Mūzika:MUTEMATH - Blood Pressure
Entry tags:bailītes, nu cerams jau ka nē

Bailītes
Man ir diezgan bailītes kļūt par anoreksiķi. Bet reizēm tiešām sāk šķist, kad esmu "kārtīgi" paēdusi pusdienas un atļaujos sevi fiziski nenodarbināt pēcāk, tad viss tas iet uz riepiņu, kājām, utt. Nav labi. Pilnīgi pieļauju, ka neēdu tik daudz cik vajag un tomēr. Laikam nevajadzēja saskatīties tās filmas par modelēm n'stuff.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]josephine16
2013-02-05 15:41 (saite)
Pirmā pazīme no kuras ir jābaidās ir tas ka pazūd jebkāda apetīte un ir sajūta, ka esi labi paēdis pavisam nesen, bet ja kāds prasa, ko tad tu ēdi, sāc domāt atpakaļ un saproti, ka neesi ēdis neko. (and you could go like this for days if unsupervised)
Melnā līnija kuru nekādā gadījumā nedrīkst pārkāpt ir tad, kad sāc izvairīties no cilvēkiem, kas runā par ēdienu, sāc slēpt ēdienu, sāc kļūt agresīvi aizstāvīga, ja kāds iedrošinās jautāt tev par ēšanu utt.

If you don't know what I'm talking about then chill, you've got's nothing to worry about.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nata13
2013-02-05 17:20 (saite)
"Anorexia nervosa is an eating disorder characterized by immoderate food restriction and irrational fear of gaining weight, as well as a distorted body self-perception. It typically involves excessive weight loss and is usually found more in females than in males.[1] Due to the fear of gaining weight, people with this disorder restrict the amount of food they consume. This restriction of food intake causes metabolic and hormonal disorders."

Tavs "aprakstītais" gadījums jau ir tālākā galējībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]josephine16
2013-02-05 17:52 (saite)
And yet it's nothing one couldn't get out of!
..un šim "aprakstītajam" gadījumam nebija nekāda sakara ar 'irrational fear of gaining weight'.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?