An ([info]nata13) rakstīja,
@ 2011-05-15 01:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: calm
Mūzika:Deep insight - rock with my band
Entry tags:ceļojumi, kleps, patika tur, realitāte, somija, vampīri

15.01.11

Esmu mājās. Brauciens bija interesants, ar dažādiem punktiem gan augšā, gan lejā. Kājas vēl nav īsti atguvušās no lielās kātošanas pa Somijas pilsētām. Jāsaka, ka daudz ko apskatījos un man ļoti patika Somija un man viss būtu paticis vēl vairāk, ja man patstāvīgi nebūtu kāds vampīrs, kas visu laiku sūknēja visu enerģiju. Cenšos nošķirt nepatīkamās sajūtas no Somijas, jo Somija ir fantastiska zeme, ko ir vērts apmeklēt un izpētīt. Noteikti šeit atgriezīšos vēl kādreiz uz kādu koncertu visticamākais, jo viņiem ir kaudzēm labas mūzikas, mūziķu, piemēram, Deep insight, The Rasmus, HIM, Apocalyptica utt.

Ceļojuma laikā iepazinos ar daudziem jaukiem cilvēkiem. Atslēdzos no visa. Tagad būs atkal jāsaņemas un jāpastrādā tā cītīgāk un tad jau nākamais ceļojums uz tādu ilgāku laiku.

Runājot par asinsūcējiem, man šķiet es tagad zinu no kādiem cilvēkiem man vienkārši jāturas pa gabalu. Citādi katrs mans vārds, doma, ideja tiek nolikts līdz pēdējam un viss tiek apgriezts ar kājām gaisā, tā it kā es būtu kaut kāds monstrs, pamuļķis. Bet es jau saprotu, vajag taču paspīdēt, ieintegrēties sabiedrībā, izkonkurēt. Es tikai nezināju, ka esmu tas galvenais konkurents, kurš jānograuž kamēr vēl var papīkstēt. Tas ir tizlākais kā var vispār izdarīties - nolikt citus, lai pats varētu izskatīties gudrs, pārāks, būt superstārs. Mana reakcija - see this middle finger, this one's for you, talk to the wall, because I won't waste my energy on someone who doesn't deserve it, who never appreciate anything. Un beigās, kad vairs neatrodas nekas, par ko knābāt, tieku vēl ieknābāta par to, ka esmu veģetāriete vai nelietoju alkoholu. FUCK YOU! BIG time!

Ārstēju klepu. Vismaz es ceru, ka tas ir tikai klepus.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]josephine16
2011-05-15 04:44 (saite)
"Un beigās, kad vairs neatrodas nekas, par ko knābāt, tieku vēl ieknābāta par to, ka esmu veģetāriete vai nelietoju alkoholu."

it's like.. what the fuck? Seriously? Who does that? Šitādos kretīnos tiešām nav ko klausīties..

Anyhow, kad tavs laižās prom uz salu?
Domāju vai un kā tevi satikšu..


(hug)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nata13
2011-05-15 10:06 (saite)
Atrodās tādi, kur vismazāk esi gaidījis, ņem un atrodās. Diezgan pretīgi, lai neteiktu vairāk.

31. laidīšos. Pirms tam vēl vesels mācību maratons jāpaspēj, eksāmeni 3 un vēl zpd nav gatavs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smoker_smoke
2011-05-15 17:14 (saite)
visi visskautkur braukā, jauki jauki :)tikai ar manīm bij vēl tā, ka es vairs negribēju braukt atpakaļ :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nata13
2011-05-15 21:39 (saite)
Ja godīgi, man arī negribējās braukt mājās. XD Tur bija pārāk jauki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smoker_smoke
2011-05-16 08:00 (saite)
paskatīšos kā man ies ar lietām, varbūt vasaras beigās varētu ko tādu atkārtot, un beigās ar rokudzelžiem sevi piemontēt kautkur :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dziivesprieks
2011-05-16 19:11 (saite)
Ideāli būtu, ja būtu tāds slēdzītis, kuru ieslēdzot, varētu "izslēgt" visu nevajadzīgo un nepatīkamo. Liekas absurdi un nereāli, lai gan īstenībā, manuprāt, tas ir iespējams, tikai tas prasa zināmu laiku un pacietību un attiecīgu pieeju. Galvenais, manuprāt, ir pašam atbrīvoties no visām negatīvajām domām un emocijām (nav viegli, bet ir jāmēģina), tā vietā kultivēt pozitīvu neitrālismu, kas izpaužas kā nereaģēšana uz šī cilvēka rīcību, bet tajā pat laikā saglabājot mieru un gaišas domas, atmetot visas negatīvās domas un emocijas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nata13
2011-05-17 00:40 (saite)
That is one thing I still have to master. Working on it. Nav viegli. Jā un es priecātos, ja tāds "slēdzītis" eksistētu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dziivesprieks
2011-05-18 02:54 (saite)
Un tomēr ir labi, ka tāds nav, toties tas ir viss mūsu rokās, lai to sasniegtu, kas, manuprāt, ir tas labākais. Ceļš, nevis galamērķis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?