An ([info]nata13) rakstīja,
@ 2010-07-13 22:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: calm
Mūzika:Mono - Silicone

13.07.10

Šīs dienas atziņa - Tad kad esmu viena, es spēju būt vairāk es pati, pieņemt lēmumus, sakarīgi domāt. Es ļauju citiem cilvēkiem pārāk daudz iespiesties manī un līdz ar to parādās visādas dusmiņas un nesakarīgums. Nē nav tā, ka es tagad izvairīšos no cilvēkiem. Man patīk kopā būšanas un sajūta, ka visi tavējie ir tev līdzās. Man vienkārši ir jāiemācās būt man pašai, kad visi pārējie ir blakus, jāiemācās noturēties un nesaplūst vienā putrā ar visiem pārējiem.

Dārzs beidzot ir savests tādā kārtībā, ka atliek pārbraukt visam ar kapli, kad kāds nevajadzīgs zaļums parādās un ar to arī visa strādāšana beidzas. Pamazām jau sāk izskatīties, ka tur arī kaut kas smuks un garšīgs izaugs.

Kaut kā dienas vidū uznāca miedziņš. Nosnaudos uz kādām 3 stundām. Pamostoties nespēju izkāpt no gultas. Jutos kā sautēts dārzenis. Like I said - "Sleeping at this weather is suicide"

Peldēt bijām kādas trīs reizes, ja nemaldos. Pamazām pāriet lai kas man tur kreisajā pusē nedurās. Pašsajūta sāk uzlaboties. Tad vēl visādi zaļumi no dārza, odziņas krūmā. What can be better?

Šķiet muskatieri sāk padoties un drīz viņi kritīs. Nākamais rindā ir Džeroms K. Džeroms "Trīs vīri laivā".

Šodienas happy ziņa - "Jūsu kamera būs klāt rītdien." I was jumping in the air, kad dabūju zināt. Beidzot!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja nata13 ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?