An ([info]nata13) rakstīja,
@ 2008-11-18 23:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Brīvdienas pagāja kā nebijušas. Svētdiena bija vienkārši neaizmirstama :) JV culba meistarklase!
Super jautrs pasākums. Četras dejas iemācījāmies...nu lab mēģinājām iemācīties. Pirmo pāru deju varēja riktīgi labi iemācīties, otro Edgara deju jau bija grūtāk un Anetes deju vispār jau vairs nevarēja izdejot ar dziesmu, bez dziesmas vēl, jā, bet ar, nekā. Jura deju vnk nevarēja ne ar dziesmu, ne bez dziesmas izdejot. Tas tikai rāda kāds līmenis mums vēl ir sasniedzams un, ka mums ir ko augt un augt. Es apbrīnoju viņu, tas tiešām bija iespaidīgi. Lindiņa - cēsu trenerīte vispār bija vnk super, to visu noorganizēt, zāle un pirtiņa - mežonīgi skaisti. After party - mēs Valmierieši bijām visjautrākie un foršākie. Dejojām vislaik.
Zverbuļa jociņš ar bija labs - 'pazvani uz 118 un uzprasi kā ir ZERBULIS angliski' :D 118 jau vispār :D paši rēc un nevar atbildēt :D Pļāpāšana līdz sešiem rītā ar Edgaru un lavīšanās lejā pēc ēdamā, kamēr visi citi sen guļ, super!
Ā un savu JV kluba nozīmīti es tagad glabāšu kā lielāko dārgumu. Mīļas un jautras atmiņas :)

Vecmammas zāles celim līdz un tas tagad sāk izskatīties līdzīgāks otram celim :D Ja godīgi tad biju nedaudz nobjusies, ka ar to būs pilnīgs vāks.

Nevaru sagaidīt rītdienas dejošanu!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?