An ([info]nata13) rakstīja,
@ 2008-06-29 00:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Triānas parka koncerts divās daļās :)
Mans tā teikt reports no šīs dienas piedzīvojumiem.

Ja jau reports tad jāsāk no paša sākuma :) Rītā agri cēlamies un vēlāmies, lai trauktos uz Rīgu, kur mums bija jāsagaida vēl divas dāmiņas - Elīņuku un Dairuci un tā kopā priecajoties par dzelteno krāsu, pa ceļam nobaudot super garšīgo un, nē, ne dzelteno suši, ielecām vilcienā pēdējā brīdī, lai varētu traukties uz Jūrmalu - Majoriem skatīties super foršo Triānas parka koncertu :)
Vilciens bija pārpildīts ar, nē, ne ļoti dzelteniem cilvēkiem, tā kā dabujām vien stāvēt kājās visu ceļu, raustoties no katra neķeksīgā torkšņa un baidoties - ka tik neizkāpjam, kaut kur ne tur, jo uz Jūrmalu nesanāk traukties visai bieži. Jā, man patika biļešu kontroliere, kas bija tik mīļa un izpalīzīga un ik pa brītiņam atgādināja cik vēl tālu atlicis līdz Majoriem ar plato, laipno smaidu uz lūpām.
Laimīgi nonācām galā - Majoros, izstaigājām tirdziņu. Man nežēlīgi patīk taurenis, ko Elīna nopirka un arī taureņu ķeramais sietiņš bija labais.
Gājām, gājām, ieraudzījām karuseļus, viesnīcu, kas beigās neizrādījās "Baltā pūce", devāmies tālāk un tad arī atrdām ar to pūcīti :)
Āāāā, bija tik jauki atkal visus satikt. Ļoti, ļoti patika Agneses tērpi, izskatījās vnk ideāli. Ēdienkarte - super! kaut kas reāli orģināls :D "Van Goga auss", "Ašais čalis", "Siltā tomātu vanna", "Es nesmirdu, es guļu", "Grāfs drakula un 30 mieti" :D :D :D Burbuļi Zastreli dziesiņā - riktīgs fun, jo burbuļi lidoja visur tikai ne uz manu pusi, Dairuc, piedod, bet viņiem vnk patika pūsties uz tavu pusi. Vējš pie visa vainīgs ;) Burvis Leonīds...es nekādi nesparotu kā viņš dabūja gatavu to triku pie kura es piepalīdzēju, jo es cītīgi skatījos un sekoju viņa kustībām līdzi. Kaut kas āāāā...nu kā tā var? Magic.
Nespēju izteikti cik es esmu priecīga tagad to visu atceroties.
Ak, un Dairucis dēļ manis kratījās 4 stundas no Liepājas un Elīņuks no savie Ādažiem un viss, lai tik satiktu mani vēl šovasar pēdējo reizīti.
Man tas tiešām daudz daudz nozīmēja, paldies jums tiešām liels...Pūka grāmatiņas tagad ir drošībā pie manis un tuvākajā laikā tās noteikti izlasīšu. :)
Ko vēl jaukāku var vēlēties pirms prombraukšanas?
Prieks, prieks sirdij!!!! :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?