nastja9 ([info]nastja9) rakstīja,
@ 2005-11-14 20:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: touched
Mūzika:107.2 fm

šodien bija gana jauka diena. trolejbusā braucot uz slimnīcu uz kursiem, sēdēju lasīju grāmatu, tad pamanīju, ka kāds sirmgalvis stāv priekšā.. būdama pati laipnība, pat nepaskatoties uz viņu cēlos, lai palaistu viņu sēdēt - kad paskatījos, tas izrādījās bija prof. Caune, pie kura arī braucu mācīties LOL mēs tā jauki papļāpājām, baigais gods man tagad :) apbrīnojams cilvēks :) pēc kursiem zvanīju zanei, ka nākšu uz nodaļu dzert kafiju, tad nu atnācu, izrādās ka zane jau gāja prom un tad nu mēs sēdējām un pļāpājām ar elfu. sarunājām, ka es, cik būs laiks, darbošos ar studentiem, kas nāks pie viņas decembrī. esmu priecīga, jo tā būs laba pedagoģiskā praxe :) pie tam jau izštukoju, ka mana mīlulīte :) uz to laiku jau būs augšā, un studentiem būs ko rādīt. papļāpājām ar mariannu, tā kļuvusi savādāka, daudz rāmāka un klusāka, izrādās, ka nabadzītei aš līdz janvārim būs jāpaliek slimnīcā. atkal izpētīju dēli, pazīstāmo uzvārdu kļuvis vēl vairāk, un tas nozīmē, ka svētdien būs jauka un interesanta dežūra :)
tad nu dēvos uz mājām, pa ceļam BEIDZOT nomā paņēmu "A beautiful mind" - filma, kuru man ir ieteikuši noskatīties visi man pazīstami psihiatri. filma - burvīga. apraudājos histērijā - protmas visu redzēto noprojecēju uz man pazīstāmiem cilvēkiem, palika skumji no savas bezspēcības, no nepareiziem apstākļiem un nepareizās pieejas kopumā. nu tas tā - bet emocijas no filmas guvu fantastiskas. nezinu, varbūt arī pārāk poetiskā filma, varbūt tā dzīvē nemēdz būt, bet varbūt savā trulumā pat neapjedzam, kas var būt. gribās ticēt, ka var. (nopūtos un pasmaidīju - viss būs labi!)
auskariņu vēl neatradu. īstenībā - nemaz nemklēju.
darbu, kas jānodod trešdien neesmu pat vēl sākusi rakstīt. pilnīgi tam nepieslēdzos. nekas, rītdien, kad degs, tad gan jau kaut ko izštukošu :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?