nastja9 ([info]nastja9) rakstīja,
@ 2005-11-07 22:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: tired

cik šī diena ātri pagāja.. no rīta, pirms kursiem, iegāju nodaļā, apskatījos uz dēļa - atkal visi līdz sāpēm pazīstāmi uzvārdi.. atkal sagribējās uz darbu, visus apskatīt, uzklausīt.. :)
pēc kursiem aizdrāzos uz koledžu, satikamies ar lauriņu, padzērām kafiju, papīpējam, aizgājām uz koledžu, patusējām apkārt, iegāju pie inas, tā teica, lai es nāku palīgā universitātes darbus palīdzēt labot. smieklīgi sanāk - trešdien es labošu savu kursa biedra darbus.. :)
tad bija trakā keramika. no sākuma vēmiens nāca.. bet pēctam es izkusu - ta pasniedzēja ir vnk burvīga. impulsīva, emocionāla, vienkārša un jautra. par viņas talantiem sprist neuzņēmos, varu tikai nojaust :) strādajām ar māliem. bija jātaisa svečturis. interesanti, bet es konstatēju, ka tā bija pirmā reize dzīvē, kad darbojos ar māliem.. un vēl interesants fakts - kamēr rotāju un darījos ar to toposo svečturi - nedomāju ne par ko - ne darbu, ne skolu, neko pilnīgi, pilnībā atdevos procesam. varbūt, ir vērts sākt nodarboties ar ko tādu, kas liek pazust visam pārējām? :) nu labi, labi, tikai uz īsu brīdi iedomajos par to, ka daudzām no nodaļas meitenēm būtu ļoti lietderīgi arī ko tādu padarīt :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?