mry ([info]narayana) rakstīja,
@ 2003-10-02 19:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
taapatviens
Saka, ka, atdodoties Eiropas Savieniibai, esam krieviem nepiedodami uzgriezushu muguru. Ko mees pashi sev esam uzgriezushi? - veederu. baudas orgaanu. shodien bridu purvciemu, peleekas maajas peec peleekaam un zaljzildzeltenie veikali pa vidu, asfalta dobes un izsalkushi, gruuti kakji. puishelis apakshkreklinjaa piespiedies ar plaukstaam pie stikla un kliedz, nonjirdz visus pieturaa staavoshos, un ko gan citu.. puskails viirietis nomet kaarteejo tuksho aluspudeli no 7. staava, un ko gan citu. kaads varbuut noleeks no jumta, varbuut kakju straumes pashkjiidiis, varbuut cilveekiem buus jaakaapj paari, jaamet liikums, jaamaina tacinja. vechuks aizripina baltus kartupelju maisus uz maajaam. atpakalj uz maajaam.
uz zemitaanu tilta smeejos, jaa, mana skaistuma izpratne. peec peleekaam sienaam nu vagoni stacijaas un izgaismotaas ruupniicas shkjiet savrupinaataa laimes pasaule, jaa, shis kvadraatmetrs liepu lapu man shkjiet rudens, jaa..

gribas prom. prom no elljaam un fabriku maakslas, no izsmeekjiem kabataas, no lielsmaarda peecpusdienaas un mazsmaarda darbadienu riitos, no lecoshaas saules, kas jau dienviduu, no nakts, kas nekad nav tumsha.

iegulties zaalee un ietiities pljavaa, dvashojot tai paari.
braucam rakt


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?