Kāds rakstīja,
Re: jaa sapnii
Ja gari mati, tad var buut kas labs. Veel labaak, ja ir baarda... ja dzen nost, tad ir slikti.

Bet vispaar sapnji nav paaraak nopietni - lielaakaa tiesa no vinjiem piepildaas uzreiz naakamajaa dienaa, un kameer izdomaa pareizo tulkojumu, tikmeer diena ir galaa.
Agraak cilveekiem laukos dziive bija vienmuljaaka tai noziimee, ka daudz cilveeku apkaart nebija - tv un graamatu ar nebija, tad katrs cieminsh bija notikums. Nedomaaju, ka tas ir labaak vai sliktaak - ja man katru dienu cauri centram jaaskrien un tik daudz cilveeku apkaart, kas arii kaut kur steidzas, tad tas kljuust par fonu - vieniigi burzmaa gadaas, ka paskrien kaadu reizi paziistamam garaam.

Sapnji galvenokaart atspoguljo emocijas, kuras tiks paardziivotas dienas gaitaa - ja juus peec tam skatieties seriaalus vai lasiet graamatu ar sirdi plososhu sizhetu, tad taksh arii juutat liidzi.

Pieraadiit to nevar, bet zinaatne nav dogmatiska un jaunas metodes var izdomaat. Mani vairaak interesee tie sapnji kuri ir epizodes no naakotnes. Par laimi arii daudzi citi cilveeki ir taadus nosapnjojushi. Tiesa gan - ir aizdomas, ka visos sapnjos kaa materiaals tiek izmantots reaali notikumi, tikai sapiiti visneiedomaajamaakajaas kombinaacijaas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?