Nitinja ([info]naktsvijole) rakstīja,
@ 2003-10-29 17:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
...
Un veel man peekshnji ljoti sagribeejaas iet skolaa... Nevis taa, ka tagad seedeet atkal skolas solaa, bet taa, kaa tas bija toreiz... Celties bezdieviigi agri no riita un jebkuros laika apstaakljos kaajaam soljot tos 3 km, cerot, ka varbuut kaads no kaiminjiem brauks uz pilseetu un "pakjers uz asiiti" pa celjam... Rudenjos izjust to prieciigi pacilaajosho Nojaunasaakashanaas izjuutu, ko rada nepierakstiitas burtniicas, sauja ar jaunaam pildspalvaam un ziimuljiem, tiiros vaacinjos ieliktas graamatas un mazliet peec kraasas smarzhojosha klase... Un pavasaros to visu, pierakstiitu un nobruzhaatu, ar atvieglojuma sajuutu aizmest vistaalaakajaa kaktaa...:) Gribas apseesties MANAA solaa literatuuras klasee un ar mazliet dreboshu sirdi meegjinaat skalji visai klasei izteikt SAVAS domas par Sarkanaabola dzeju...:) Un vispaar - izbaudiit to, kaa naivums kljuust par samaitaatiibu...:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2003-10-29 19:45 (saite)
Brrr.. Nezinu, kam buutu jaanotiek, lai es taa iipashi gribeetu atgriezties skolaa.. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]naktsvijole
2003-10-29 21:28 (saite)
Da nekam iipasham nav jaanotiek...:) Pilniigi pietiek ar to, ka uz pagaatni tendeeta melanholija uz briidi aizeeno veselo sapraatu...:)) Jo nu kopumaa jau arii manaa skolas laikaa nebija nekaa taada lai normaalam cilveekam buutu peec taa jaailgojas...:) Kopumaa arii man tas ir "brr"...:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-10-29 21:40 (saite)
Nost ar uz pagaatni orienteetaam melanholijaam! Uz pagaatni orienteetas melanholijas ziepees! ;))

Un pirkstus - rozetee! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]naktsvijole
2003-10-29 21:53 (saite)
Nevaig melanholiju ziepees, luc...:) Taa jau arii patiesiibaa ir sava veida reflekteeshana, kas kopumaa esot diegan atbalstaama lieta...:) Tad jau tikapt labi vaidzeetu saziepeet arii, piem, Ziemassveetku sajuutu un daudzus citus sevii izdziivotus eventus... Jo pashos pamatu pamatos shameejiem visiem ir kas liidziigs...:)

Un... Nu jaa... Pirksti pavisam noteikti noderees citaam darbiibaam...:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-10-29 21:57 (saite)
Reflekteesjana - tas ir labi, ar nosaciijumu, ka taa ir augliiga, nevis paarveershas neproduktiivaa obsesijas aplii, kas melanholijai ir diezgan raksturiigi.. Cerams, ka tev taa nav :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]naktsvijole
2003-10-29 22:15 (saite)
Nee, nee, man taa pavisam noteikti nav...:) Man ir tikai mana personiigaa Sajuutu Restauraacijas Darbniica, kuraa es sev reizhu reizeem atljauju to prieku iegriezties un pakaveeties...:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?