(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
4.. Feb, 2014 | 05:12 pm

Kāds no jums māk... skriet?
Kā tur īsti ir ar tām krosenēm?
Vai patiešām tas, ka tā ir Adidas vai Asics krosene nozīme tik daudz un valkājot labās firmas dārgo kroseni mana skriešana būs ievērojami ērtāka un patīkamāka, nekā skrienot ar tādu kroseni, kas pirkta UZ TIRGU pa lētu naudu?
Proti, vai visas tās fiņķikļuškas, kas it kā ir iemontētas tajā Adidas vai Asics (turpmāk arī - dārgajā) krosenē patiešām strādā? Vai tā atsperīgās gumijas zole ir tik nesalīdzināmi krutāka un pilnīgi no cita plaukta, kā tirgus krosenei? Vai ir kāds zinātnisks pierādījums, ka tiešām tas materiāls izceļas ar neticami augstu atsperību un citām brīnumainām īpašībām? Vai tomēr šajā melu laikmetā tā ir kārtējā fiška, kur materiāls, kas tonnā izmaksā 10 USD plānā šķēlē pie krosenes pēdas tiek pārdots par 10 USD gabalā? Kā tajā Adidas boost reklāmas klipiņā.Ar to pirkt pamudinošo muzīku. Tiešām tā bumbiņa tā atlec (ja godīgi izskatās drusku nereāli) uz tā NASA līmeņa materiāla, vai tikai tas nav mūsu draugs fotošops, ko? Kur ir kaut kāds zinātnisks pierādījums? Un vēl visi citi tie sūdiņi, kas tām dārgajām krosenēm ir: šī plastmasa turēs tavu kāju taisnā leņķī un padarīs tvirtu, šī plastmasa ir antifrīza krāsā, tādēļ tava krosene nesasals arī mīnus grādos, šī plastmasa ir līmēta ar vielu, kura līdzinās eņģeļu asarām, un šis simbols, savukārt, pasargās no ļaunās acs, tādēļ netaupi naudu uz šīm čībiņām. Un tā tālāk.
Kaut kur internetā vīrietis, kurš 90tajos ir beidzis Sporta akademiju, tolaik jau visi skrēja ar Sarkanā kvadrāta gumijniekiem, vai kas nu kuram bija, pēc tam kaut kur atkal skrējis - mīlestības un iecietības skrējienos, sniedz atsauksmes, ka šī dārgā krosene ir ļoti laba un palīdzēs un stiprinās kājas un muguru un novērsīs traumas un iedrošinās garā. Kā viņš to zina? Pieļauju, ka viņam tā teica kāds Abibos izplatītājs ar LIELĀM UN GODĪGAM ACĪM. Ne jau viņš kopā ar grupu testētāju, zinātnieku un dažādu citu profesionāļu to visu patiešām pārbaudīja dzīvē.
Tādas, lūk, manas pārdomas apsverot iespēju pirkt skriešanas apavus.
Ko jūs par to visu domājat? Ir jēga pirkt Asic vai Adidas, Gel vai Boost? Vai patiesībā tomēr it pofig, kas gribēs skries, kas negribēs - neskries un tas brends un 4 krāsu plastmasas un gumijas patiesībā galīgi neko nemaina.

Link | Komentēt | Add to Memories


Comments {8}

(bez virsraksta)

from: [info]plaukstas
date: 4.. Feb, 2014 - 05:26 pm
Link

Senāk tā nedomāju un arī neesmu skrējēja, bet man ir Asic apavi, kā iekāpu tā uzreiz sapratu atšķirību, man sportam tāpat vajag labus apavus, jo ir problēmas ar ceļiem.
Kad staigā/soļo ļoti samazina triecienu un ir nereāli mīksta sajūta.

Iedomājies triecienu prêt asfaltu un kāds tas varētu būt ar parastajām zolēm.
Kā arī pēc savas Spānijas brauciena sapratu kāda ir atšķirība segumiem no grants līdz lielceļa asfaltiem. Spēcīgi to jūt mūsu kājas,uzreiz un ikdienā tā neliekas, bet kad to dara regulāri, uhhhh!

Atbildēt | Diskusija


(bez virsraksta)

from: [info]imago_dei
date: 4.. Feb, 2014 - 06:47 pm
Link

+

eisiki ir wunderbar

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]brittany
date: 4.. Feb, 2014 - 05:52 pm
Link

skrienam kurpes ir labs ieguldījums, ja cilvēks ir nolēmis sākt skriet. tas ir ērtāk un arī netraumējas celji.

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: [info]safe
date: 4.. Feb, 2014 - 06:20 pm
Link

apģērbam un apaviem bieži vien nevajag skopoties ar naudu, jo visas tās dārgās figņas, kuras tiek reklamētas kā siekalošanās vērtas un plaši atpazīstamie zīmoli, tik tiešām kalpos ilgāk un kvalitatīvāk un nevajadzēs katru sezonu pirkt jaunas vai arī mēģināt nedomāt un no citiem aktīvi slēpt ,cik tās ir nolietojušās

Atbildēt


sirdnA

(bez virsraksta)

from: [info]sirdna
date: 4.. Feb, 2014 - 06:21 pm
Link

Atšķirība starp skriešanas apaviem un "tirgus" krosenēm ir liela un pamatīga, es kā kungs virs simta to varu droši apgalvot.

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: [info]grey
date: 4.. Feb, 2014 - 06:42 pm
Link

Aizej uz kādu no veikaliem, kurā ir speciāls stends apavu noteikšanai un paskaties, ko speciālists Tev iesaka. Tas notiek tā, ka Tu uz tā stenda skrien un viņi filmē to, kā Tava pēda piezemējas un kāds ir solis. Atbilstoši tam tiek ieteikti apavi.
Var aizstaigāt uz veikalu SportLat. Man šķiet, ka Sport2000 iekš Olimpijas arī tāds ir.
Tas neko nemaksā - tur Tev visu izstāstīs (protams, ieteiks savus brendus).

Labi skriešanas apavi maksā dārgi, taču ja gribi skriet regulāri - tas ir to vērts.

Atbildēt


īo

(bez virsraksta)

from: [info]iio
date: 4.. Feb, 2014 - 10:14 pm
Link

Citi var skriet sarkanaa kvadraata zaabakos un vinjiem nekas nesaapees, citiem pat eisikos kaut kas saapees. Man par 35ls pirktajaas adidas kedaas skrienot saapeeja kaajas, bet kad nopirku adidas kedas par 90ls, tad vairs nesaapeeja. Taa kaa viena brenda ietvaros dazadiem modeliem arii ir atskiribas.

Atbildēt


Sesilija

(bez virsraksta)

from: [info]sesilija
date: 5.. Feb, 2014 - 09:28 am
Link

Jā, ir atšķirība. Visu laiku skrēju ar krosenēm, kedām un tam līdzīgiem neprofesionāliem apaviem. Tagad saņēmos un nopirku labus apavus ar kaut kādu air... blāblā funkciju un pareizu pēdas formu un skriešana ir daudz vieglāka un patīkamāka, plus ne ceļi sāp un muguras sāpes arī vairs nav.

Atbildēt