naivums

(bez virsraksta)

4.. Feb, 2014 | 05:12 pm
No:: naivums

Kāds no jums māk... skriet?
Kā tur īsti ir ar tām krosenēm?
Vai patiešām tas, ka tā ir Adidas vai Asics krosene nozīme tik daudz un valkājot labās firmas dārgo kroseni mana skriešana būs ievērojami ērtāka un patīkamāka, nekā skrienot ar tādu kroseni, kas pirkta UZ TIRGU pa lētu naudu?
Proti, vai visas tās fiņķikļuškas, kas it kā ir iemontētas tajā Adidas vai Asics (turpmāk arī - dārgajā) krosenē patiešām strādā? Vai tā atsperīgās gumijas zole ir tik nesalīdzināmi krutāka un pilnīgi no cita plaukta, kā tirgus krosenei? Vai ir kāds zinātnisks pierādījums, ka tiešām tas materiāls izceļas ar neticami augstu atsperību un citām brīnumainām īpašībām? Vai tomēr šajā melu laikmetā tā ir kārtējā fiška, kur materiāls, kas tonnā izmaksā 10 USD plānā šķēlē pie krosenes pēdas tiek pārdots par 10 USD gabalā? Kā tajā Adidas boost reklāmas klipiņā.Ar to pirkt pamudinošo muzīku. Tiešām tā bumbiņa tā atlec (ja godīgi izskatās drusku nereāli) uz tā NASA līmeņa materiāla, vai tikai tas nav mūsu draugs fotošops, ko? Kur ir kaut kāds zinātnisks pierādījums? Un vēl visi citi tie sūdiņi, kas tām dārgajām krosenēm ir: šī plastmasa turēs tavu kāju taisnā leņķī un padarīs tvirtu, šī plastmasa ir antifrīza krāsā, tādēļ tava krosene nesasals arī mīnus grādos, šī plastmasa ir līmēta ar vielu, kura līdzinās eņģeļu asarām, un šis simbols, savukārt, pasargās no ļaunās acs, tādēļ netaupi naudu uz šīm čībiņām. Un tā tālāk.
Kaut kur internetā vīrietis, kurš 90tajos ir beidzis Sporta akademiju, tolaik jau visi skrēja ar Sarkanā kvadrāta gumijniekiem, vai kas nu kuram bija, pēc tam kaut kur atkal skrējis - mīlestības un iecietības skrējienos, sniedz atsauksmes, ka šī dārgā krosene ir ļoti laba un palīdzēs un stiprinās kājas un muguru un novērsīs traumas un iedrošinās garā. Kā viņš to zina? Pieļauju, ka viņam tā teica kāds Abibos izplatītājs ar LIELĀM UN GODĪGAM ACĪM. Ne jau viņš kopā ar grupu testētāju, zinātnieku un dažādu citu profesionāļu to visu patiešām pārbaudīja dzīvē.
Tādas, lūk, manas pārdomas apsverot iespēju pirkt skriešanas apavus.
Ko jūs par to visu domājat? Ir jēga pirkt Asic vai Adidas, Gel vai Boost? Vai patiesībā tomēr it pofig, kas gribēs skries, kas negribēs - neskries un tas brends un 4 krāsu plastmasas un gumijas patiesībā galīgi neko nemaina.

Link | aplūkot komentārus


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: