(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
3.. Nov, 2013 | 04:31 pm

Un tomēr cilvēks uz vecumu paliek savāds.
Ikdienā, cepti kartupeļi ir jāēd ar vienu konkrētu dakšiņu, platāku, apaļu, vienlaida metāla, spals dekorēts ar 3 strīpām, nekādā gadījumā ikdienā neēdu ar to lēto dakšiņu, kurai koka spals.
Tad, kad ir pohas, kā šodien, tad salāti un mājas siers ir OBLIGĀTI jāēd tikai ar to lēto dakšiņu ar koka spalu; spraits ir OBLIGĀTI jādzer tikai no konkrētas stikla glāzes un ne savādāk.
Jums arī šitādi bubuļi galvā ir?

Link | Komentēt | Add to Memories


Comments {6}

chaj

(bez virsraksta)

from: [info]chaj
date: 3.. Nov, 2013 - 04:40 pm
Link

Jā, ļoti pazīstams. Tēju no lielās krūzes, kafiju - tikai no noteiktas formas, mazākas un... sarkanas! Zupu - ar smago deserta karoti, metāla kātu; putru - ar lēto vieglo un koka kātu un tādā garā, jā.

Atbildēt


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: 3.. Nov, 2013 - 07:43 pm
Link

Šis ir tik jauki :)
Nē, man nav tā.

Atbildēt


hederas_sieva

(bez virsraksta)

from: [info]hederas_sieva
date: 4.. Nov, 2013 - 09:36 am
Link

Tik traki nav, vnk virtuvē visām krūzītēm osiņām jāstāv uz vienu pusi (savādāk nevaru aizmigt), virtuvē vispār patīk balti un caurspīdīgi trauki, pārsvarā visu ēdu ar savu īpašo dakšiņu, un ja nu gadās pohas, tad var dzert jebkādu šķidrumu, tikai ne ūdeni. Ja tā padomā, tad tas jau laikam vairāk pedantisms skaitās.

Atbildēt | Diskusija


naivums

(bez virsraksta)

from: [info]naivums
date: 4.. Nov, 2013 - 11:40 am
Link

Uz paģirām, tajās pirmajās šausmās, kad tu attopies, ka vēl tomēr saturi mazliet dzīvības, toties daudz nelabuma un sāpju un slāpju, tad jau var pumpēt iekšā jebkuru šķidrumu no vienalga kāda trauka. Tā pamata atklāsme nāca jau tajā brīdī, kad drusku bija aprasts un bija pamodusies arī mana cilvēciskā daļa ar pašcieņu un paradumiem. :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


hederas_sieva

(bez virsraksta)

from: [info]hederas_sieva
date: 4.. Nov, 2013 - 11:51 am
Link

Nop, vienalga no kāda trauka, tikai ne ūdeni. Paģiras un ūdens man nav savienojamas lietas =DD (ak jā, arī paģiras īsti man vairs nav, jo nav izvirtībām laika, tomēr coca-cola, kafija, piens un kefīrs mājās vienmēr ir, jo nekad neko nevar zināt...)

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]augsne
date: 7.. Nov, 2013 - 03:25 pm
Link

Pilnīgi piekrītu. Kad kārtējo reizi uz paģirām ienāk prātā pameklēt, ko tādā situācijā iesaka google, tad pie vārdiem "dzert daudz ūdens" vienmēr īpaši nošķebina.

Atbildēt | Iepriekšējais