(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
3.. Nov, 2013 | 04:31 pm

Un tomēr cilvēks uz vecumu paliek savāds.
Ikdienā, cepti kartupeļi ir jāēd ar vienu konkrētu dakšiņu, platāku, apaļu, vienlaida metāla, spals dekorēts ar 3 strīpām, nekādā gadījumā ikdienā neēdu ar to lēto dakšiņu, kurai koka spals.
Tad, kad ir pohas, kā šodien, tad salāti un mājas siers ir OBLIGĀTI jāēd tikai ar to lēto dakšiņu ar koka spalu; spraits ir OBLIGĀTI jādzer tikai no konkrētas stikla glāzes un ne savādāk.
Jums arī šitādi bubuļi galvā ir?

Link | Komentēt | Add to Memories


Comments {6}

Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: 3.. Nov, 2013 - 07:43 pm
Link

Šis ir tik jauki :)
Nē, man nav tā.

Atbildēt