myrothamne ([info]myrothamne) rakstīja,
@ 2021-12-13 11:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
2021. gada tēju tops

1. "Gintarinės uogos" - sarkankrūma tēja, ko saņēmu kā suvenīru no Lietuvas. Lai gan sastāvā ir smiltsērkšķi, kas sākumā šķita atbaidoši, tēja ir salda un maiga, garša nav uzbāzīga. Līdz šim nebiju sarkankrūma tēju fans, bet šī tēja mainīja manas domas. Cenšos to nedzert pārāk bieži, lai tik ātri neapniktu. Nezinu, vai nopērkama Latvijā.
2. "Mambo Vanilla" - melnā tēja ar vaniļas un cepumu garšu. Varētu garšot tiem, kam patīk "Možums" karameļu vai "Apsara" "Cream Liqueur" tipa tējas. Šī tēja man liek ar lielāku prieku gaidīt nākamās dienas rītu, jo tad atkal to varēšu iedzert. Iegādājos "Stockmann" pārtikas nodaļā. Paciņa izskatās tāpat kā tējai "Rio" (sk. nākamo tēju).
3. "Rio" - baltā tēja ar atsvaidzinošu greipfrūtu garšu. Šī ir tēja, ko malkoju, rakstot šo. Parasti dzeru to brīžos, kad vēlos saņemt kofeīna devu, bet melnā un zaļā tēja šķiet par smagu. Arī šo iegādājos "Stockmann".

Citas tējas, kas man garšoja 2021. gadā, bet neiekļuva top 3:
"Wild Cherry" - melnā tēja ar izteiktu, nedaudz "ķīmisku" ķiršu aromātu. Garšīga kombinācija, taču diezgan ātri apnīk. Iegādāta "Stockmann", tāpat kā "Rio" un "Mambo Vanilla".
"Dynamic Day" - "Just T" zaļā tēja, atsvaidzinoša garša, līdzīga tējai "Rio".
"Darling Peach" - "Just T" baltā tēja ar persiku garšu.
"Kusmi" tēja "BB Detox" - zaļā tēja ar greipfrūtu garšu. Iegādājos lielajā "Maxima", bet varētu būt nopērkama arī "Sky", "Stockmann" un citur.
"Gelassenheit" - "Meßmer" augļu tēja. Parasti negaršo augļu tējas, bet šī iepatikās, pateicoties maigajam, neuzbāzīgajam aromātam.
"Sweetheart Liquorice" - "Just T" lakricas un piparmētru tēja. Atsvaidzinoša, patiks tiem, kam garšo lakrica.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?