myrothamne ([info]myrothamne) rakstīja,
@ 2022-10-13 19:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sudzibas.lv - Dikļu pils - pieņemšāna

"1) ģimenes numurā - vienā istabā nebija iespējams regulēt radiātora karstumu - viņš sildīja uz 100% (mums vēlu vakarā piedāvāja pārvietoties uz citu numuru - ar diviem aizmigušiem bērniem tas ir diezgan grūti...piekrītat?); es kā tēv uzņemos gulēt istabā ar nedaudz atvērtu logu, iespējams saslimst.
2) neskatoties uz to, ka numurā ir divas istabas un viens sanmezgls un tualete - sanmezglā mēs konstatējām ka ir viena dušas želeja, trīs kondicionēri matiem (mazgāšanas kosmētīka) - nav tachu loģiski ģimenei?! ziepes kur?
3) TV...slēdzot TV pirms miega...jo man, vīram pilī vajadzējā gulēt šķirti no sievas, jo bērnu istabā bija ļoti karsts dēļ neregulējamiem radiātoriem-bērnus aizsūtīju sievas 2-jā gultā - TV menu nebija sakārtots un katrā otrā kanālā bija tukshums...nu loti neforshi.."

"ienākot ģērbtuvēs - pamanijām norūsējušo metālu un eņģes skapīšos...likās neforši - pēc neilga laika, sievas kliedzēns no sieviešu ģērbtuvēm - ''uz manis viss krīt''...vieņām dušas nogazās virsu - stiprinājumi izdila..."

"Dikļu pils ir forša...bija forša..."

"Par gaismu atsevišķi...baseinā mēs bijam 2 ģimenes - 3 bērni. Pazuda pagrabā (baseinā) apgaismojums...bērni šokā...raud.."

"Secinājums: Dikļu pils palika par ...atvainojiet, Bolderājas pirti..par kuru mēs samaksājām 290 lvs, nevis Bolderājas 3,50 lvs."


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?