Auzu pārslu cepumiņi

« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2011 | 05:37 pm

Kad cepu auzu pārslu cepumus, man parasti sanāk tādi mīksti. Šovakar man gribas izcept tos, kas ir tādi, tādi trauslāki. Kāda zin, kā "tos" izcept? Droši var padalīties arī ar citām auzu pārslu cepumu cepšanas metodēm.
Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {4}

(bez virsraksta)

from: [info]affair
date: Mar. 16., 2011 - 05:43 pm
Link

uz "kāda" es totāli nepiedāvāšu savu variantu :D

Atbildēt | Diskusija


muzungu

(bez virsraksta)

from: [info]muzungu
date: Mar. 16., 2011 - 05:49 pm
Link

Klausies TU Galvenais ģimenes pavār, LŪDZU padalies, a? :D

Atbildēt | Iepriekšējais


P.S.

(bez virsraksta)

from: [info]lietuveens
date: Mar. 16., 2011 - 05:54 pm
Link

Šī ir laba recepte http://klab.lv/users/inese_tk/353628.html Klijas var arī nelikt, sanāk garšīgi tāpat.

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: [info]komeeta_naak
date: Mar. 16., 2011 - 06:08 pm
Link

ārghhh man jau pāris dienas gribas auzu cepumiņus, bet nav brīv :D
es taisu pēc šitās receptes – http://sapnis.com/2008/05/30/auzu-cepumi/ - sanāk diezgan kraukšķīgi, ne pārāk, bet mīksti toč nav. vienīgi ar manu elektrisko krāsni sanāk diezgan ilgi cept, minūtes 40 toč.

Atbildēt