Auzu pārslu cepumiņi

« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2011 | 05:37 pm

Kad cepu auzu pārslu cepumus, man parasti sanāk tādi mīksti. Šovakar man gribas izcept tos, kas ir tādi, tādi trauslāki. Kāda zin, kā "tos" izcept? Droši var padalīties arī ar citām auzu pārslu cepumu cepšanas metodēm.
Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {4}

(bez virsraksta)

from: [info]affair
date: Mar. 16., 2011 - 05:43 pm
Link

uz "kāda" es totāli nepiedāvāšu savu variantu :D

Atbildēt | Diskusija


muzungu

(bez virsraksta)

from: [info]muzungu
date: Mar. 16., 2011 - 05:49 pm
Link

Klausies TU Galvenais ģimenes pavār, LŪDZU padalies, a? :D

Atbildēt | Iepriekšējais