muzikaans ([info]muzikaans) rakstīja,
@ 2006-09-22 11:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:i love my f**king school :)!!!

Dirsā gaļīgāāāāā :D!!!!
tad nu taa. man prieks juus informeet, ka manaa skolaa ir notikushas nelielas izmainjas (taadas notiek vienmeer.. tikai taas neviens neieveero. un visticamaak arii shis ir tas gadiijums, bet tomeer cieniisim taas mauku-galvas, kas augaam dienaam un naktiim ir neguleejushas lai sho izdomaatu):
- 50sant nost no stipendijas par katru bastotu stundu (lai par to nosuukto naudu vinji vareetu pirkt papiiru, un tureet to skolas pagrabaa kur vinjsh sapeleetu, vai arii taisiit kautkaadas graamatas un atkal iekaast naudu sev.)
- ja pusgadaa ir vairaak par 10 neattaisnotaam h, met aaraa no skolas (ak shie soliijumi soliijumi. 4/6 skolas saka bye bye)
- ''disenees'' ;DDD nedriiksteees dzert. ja dzer - laukaa no skolas
- vecaaku ziimes par to ka audzeeknis ir slimojis, nepienjems (kautgan tas jau ir taapat degradeejoshi, ka vecaakiem jaaraksta ziimes, galu galaa 19 gadi - taksh pats arii kautko vari izdariit, ne tikai noslauciit pakalju...)
- praksee ja neesi bijis, jaauzraada aarsta ziime (pohuj ja vnk biji uz vienu dienu saindeejies ar kauchko vai tml. ja nav aarsta ziime - ej atsuukaa)
- + gan jau ka veel akuchko neatceros....

..un tagad visi kopaa nobljaujamies. debiilaakaa skola EEEVEEER :D



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?