Tā vīņš īŗ - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

May 29th, 2005


[info]murcielago12:27 pm - Velobrauciens
Jā, laiks, kā atzina [info]x_f rit ar vēja spārniem un drīz vien arī būs jau Jāņi. Līdz ar to arī laiks sākt domāt par kādu izbraucienu ar velosipēdiem pie dabas. Daži varbūt atcerēsies pagājušajā rudenī nerealizētu braucienu gar Gauju. Tad nu ši ideja atdzimst. Šoreiz, lai vai kas, bet brauciens notiks. Tātad: ir doma nobraukt kādu gabaliņu gar Gauju, vienkārši realizēt kādu aktīvu atpūtu pie dabas, arīdzen apskatot cik tā daba ir skaista gar Gauju. Redzēt tur noteikti ir ko. Tātad.

Kas tas tāds?

Aktīvas atpūtas pasākums pie dabas ar velosipēdiem. Vairāk tēmēts uz braukšanu, nekā uz kautkur aizbraukšanu, pa ceļam aplūkojot Latvijas skaistākās vietas. Atpūta pie dabas ar interesantiem cilvēkiem. Aizsākās tas jau pagājušajā vasarā, ar braucienu uz Mērsragu.

Kur?

Maršuts Valmiera->Cēsis->Līgatne->Sigulda. Sīkāks maršuts un arī karte. Apskatāmo vietu ir diezgan daudz, bet lai jūs tas nebaida, praktiski visas ir vienkārši pa ceļam ieplānotajā maršutā. Plānots tiek braukt pa dažādām meža takām, zemes/grants ceļiem pēc iespējas tuvāk Gaujai. Sākumā braukt pa upes labo krastu, pēctam Līgatnē pārcelties uz kreiso krastu. UPD: Pārceltuve vasaras sezonā tur strādā no 6:00 līdz 23:00, mēs tur plānojam ierasties dienas vidū, tākā problēmām ar pārcelšanos nevajadzētu būt. Vēl ir nelielas iespējas nedaudz izmainīt maršutu.

Kad?

2.-3. jūlijā vai 9.-10. jūlijā (rezerves variants). Sākam sesdien pēc 10:00am, beidzam kautkad svēdien vakarā. Brauciens tātad ilgst divas dienas. Ir arī iespēja jau uz Valmieru aizbraukt piekdienas vakarā, lai nav sesdien jāceļas ļoti agri un var normāli izgulēties, lai brauciens nebūtu vienas mocības. Kā nokļūt Valmierā ir vairāk vai mazāk jūsu pašu ziņā. Ir iespēja braukt ar vilcienu, saraksts turp. Te kā redzam ir divas iespējas, vai nu piekdien braukt 17:55 vai 20.25, vai arī sesdien 6:35.

Un kā ar velosipēdu?

Lai arī brauciens vedīs pa meža takām un varbūt dažviet grūti izbraucām vietām, tomēr nebūs grūts, jo temps nebūs pārāk liels, līdz ar to arī pret velosipēdu nekādas speciālas prasības nav. Vēlams vienīgi velosipēda ritošo daļu iztīrīt un saeļļot, pārbaudīt vai nekas nekur nestrīķejas un negrasās plīst. Tas viss jūsu pašu ērtībai brauciena laikā, lai brauciens neizvēršas par mocībām, neripojoša velosipēda dēļ.

Kur mēs nakšņosim?

Visticamāk mežā, teltīs, apmetnes vietās pie Gaujas, tākā jāreiķinās ar attiecīgo aprīkojumu šādam pasākumam.. Te nu sākas mantu dalīšana, jo teltis vajadzēs uz diviem vienu.

Mantu dalīšana?

Jā, lai nevestu līdzi liekas mantas, kas apgrūtinātu braucienu, lai nebūtu tā ka vienam ir milzīga mugursoma, otram nekā, notiks zināma kopistisko mantu dalīšana, atkarībā no dalībnieku spējām un citiem apstākļiem. Bet par to sīkāk kad būs zināms viss dalībnieku sastāvs.

Kas brauc?

Murcielago(es), CopyLeft (aka [info]troller), [info]x_f, [info]felipe, [info]aldaris, [info]rikella. Domā: [info]jeebus, Zemene, mozzom (aka [info]kamarilis), zhee (aka [info]kolbiri), mjauka (aka [info]kakjux), [info]pzrk, [info]judith, [info]sveshinieks.

Vai es arī varu?

Jā, ja patīk braukt ar velosipēdu un aktīvi atpūsties pie dabas, tad Tu vari droši piedalīties. Pieteikties var šiet komentos vai personīgi pie manis, CopyLeft vai x-f.

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba