mur ([info]mur) rakstīja,
@ 2010-03-16 20:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jēēēj, kuram tagad ir lielākas nepatikšanas universitātē? Mani uzaicināja uz nodaļas vadības sēdi, izvilka gadu vecu dokumentu un teica, ka es uz tā esot viltojusi nodaļas vadītājas parakstu. Piebilda, ka tas esot krimināls pārkāpums, kas tiks risināts ar policijas palīdzību. Nice.

Lika rakstīt paskaidrojumu dekānam. Uzrakstīju, dokumentu pēdējo reizi redzēju tikai ar savu parakstu un atdevu LU Ārlietu departamentam, un aizgāju uz dekanātu. Tur man teica, ka Rozenvalds tādu tā vienkārši nepieņemšot, lai runājot ar  fakultātes apmaiņu koordinatori. Kreicberga, bija samērā pārsteigta, kāpēc šis dokuments vispār atrodas pie Bāras un kāpēc viņa bez iepriekšējas konsultēšanās tā rīkojusies.

Pēc tam kopā ar nodaļas vadību (Bāra, Reinholde un Runcis) un Kreicbergu vēlreiz pārrunājām notikušo. Manuprāt, ķļuva samērā skaidrs, ka paraksts ir no Ārlietu departamenta. Pēc tam saruna ievirzījās par to, ka mans pienākums bijis Bāras parasktu sagādāt. Pēc viņu loģikas tas nozīmē, ka es esmu radījusi apstākļus, kāpēc šis noziegums noticis, un tāpēc esmu tieši atbildīga (again - nice). + Runas par to, ka pamatojoties uz šo viltoto dokumentu es esot "materiāli iedzīvojusies" ERASMUS stipendijā. Jāpiebilst, ka prospective learning agreement man tiesības uz nekādu stipendiju nedod.

Beigās Bāra prasīja, lai atdodu savu iesniegumu. Lūdzu lai uz manas kopijas parakstās, ka pieņēmusi manu paskaidrojumu kopā ar dokumentu oriģināliem (ko pati tikko man bija iedevusi). To viņa negribēja un novēlēja, lai iesniedzu paskaidrojumu dekānam. Policiju tā arī neizsauca. Paskaidrojums pie dekāna. Tagad viņiem ir liels liels pienākums noskaidrot, kas tad to parakstu noviltoja.

Īpaši jauka bija visnotaļ linč-tiesiskā atmosfēra. Ļadis sajutās kā īsti varoņi notvēruši ļauno noziedznieku. Vienas nebūt ne skandalozos, anonīmas un racionāli skatoties pavisam nenozīmīgas vēstules, kura nu jau pazudusi no szf.lu.lv "runā ar dekānu" sadaļas, tas galvenie varoņi - Bāra un Runcis - ir pavisam sliktā omā.

Šitās lietas tagad ir baigais modes kliedziens.

Vispār pretīga diena, atnācu uz mājām un piņņāju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?