rūsganais sprakšķis

puksteklis par sabiedrisko pakalpojumu sniedzējiem (?)

rūsganais sprakšķis

puksteklis par sabiedrisko pakalpojumu sniedzējiem (?)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es būtu sapīkusi tikai mazliet , bet tākā man sasodīti sāp kakls un pa nakti draņķīgi elpojās,tadnu esmu sapīkusi daudzāk.

1) Latvijas Pasts.
nē,es saprotu,ka cilvēki paši ir slinki, viņi nav spējīgi uzrakstīt visu mūsu garo ielas adresi un tad vēl pieķeksēt klāt mājai K.1. bet es esmu bijusi pastā, gan vēl ne Unpy ieteiktajā epistulārajā formā, vien nosacīti draudzīgi mēģinot izstāstīt savu sāpi, bet rezultāts parasti ir īslaicīgs.
tāpēc es neko neabonēju,jo man apriebies zvanīties un meklēties,kur tad nu mans žurčikiņš palicis.
es godīgi izlasu to,ko man sanes, jā,es esmu ļauna, es cenšos nodot adresātiem vien vēstules , i to daži ir tik blondi,ka vnk nesaprot,ko es viņiem saku.
bet Pasts. nu,kā var iemest man vēstuli,kas adresēta 68 dzīvoklim??? kā, nu kā manā mājā varētu būt 68 dzīvokļi?
vienīgais labums ir tāds,ka TAI TUR kaitinošajā mājā,kurai tāds pats numurs kā man, tieši pirmajās kāpnēs dzīvo draudzenes Bezgalīgi Vērīgais Draugs, so, es savas vēstules reizēm dabūnu atpakaļ - ja kāds vnk neizmet ar domu,ka es pie viņa nedzīvoju.

un vēl jau visi citi kautkādi piegādātāji, kas , piemēram, man piešķir 3 Stokman katalogus - lai gan, pēdējā laikā esa dabūnu tikai karīnas, whoeversheis.

2) Latvenergo
people, kā jūs dīlojat ar skaitītāju nolasītājiem? viņi atstāj savas zīmītes a ļa "atstājiet vaļā vārtus" - un then what? sēdēs pagalmā un mani gaidīs? es nevaru pa dienu būt mājās, jo es strādāju,lai nomaksātu viņu neadekvātos elektroenerģijas tarifus. ja godīgi,es tiešām nesaprotu,KO es daru,ka man ir tādi kW, bet ne par to - par to,ko viņi iedomājās pieprasot,lai es pa dienu esmu mājās?


fū. palika mazliet labāk. laikam no dubultās kafijas. varētu vēl iet palasīt IR,kuru kāds nabaga nelaimīgais skumji gaidīs savā pastkastē, bet nav siermaizes..
  • a nevar viņus kaut kā sazvanīt un sarunāt tev ērtu laiku? es neatceros kā mūsmājās tas notika, bet šķiet, ka tieši sarunājot tādu laiku, kad mājās kāds ir. un vispār, vai liela platība, ka tu tādus daudzumus saražo vai vienkārši sunim un kaķim katram pa datoram? :D
    • var, bet tās sarunas sanāk ļoti nepatīkamas,līdz man izdodas pārliecināt,ka es nevaru nekā būt mājās tad,kad viņiem gribas. tāpēc es čīkstēju . man nepatīk zvanīt.

      a par patēriņu, man nav ne jausmas, vislaik gribu,lai viņi pārbauda, jo nekas nemainās arī,ja staigāju pati sev pakaļ un slēdzu ārā gaismas, kaut spuldzes visas ekonomiskās, tak nevar viens tukšs ledusskapis daudz rīt? un mans vienīgais grēks ir pārspīlēta boilera tukšošana dušā un maniakāla veļas mazgāšana..
      mazāk par 500 nesanāk nekad. kas man liekas dīvaini,ņemot vērā,ka tas viņu sākumtarifs ir 1200 - tiešām kāds gadu ar to var izvilkt???
      (nu gan sacepos....)
      • nu boileris VAR rīt. Veļasmazgāšana arī. Ledusskapis, ja nav kkāds uberekonomsikaīs - arī.
        Man laikam vajadzētu paklusēt par to, ka man pa gadu tie 500 nesavācas? :D
        • KĀAAAAA????
          • Nezinu...
            Man ir 42 m2 dzīv - varbūt tāpēc. Ir gandrīz visur ekonomiskās spuldzes, nav Tv, lietoju laptopu nevis stacionāro kompi, ir ekonomisks ledusskapis un elektrisko cepeškrāsni lietoju reti...
            Un vispār visu dienu esu darbā & skolā :D
            • varētu padomāt,ka es sēžu mājā un šmorēju :D
      • nu kam gan patīk zvanīt - tāpēc jau vīrieši domāti :D
        bet 500, nopietni? ej tu nost. mums arī tie labi ja 500 gadā aiziet, nespēju iedomāties, ka tev pat ar lielu tīrības mīlestību tik daudz varētu sanākt. vajag skaidroties!
        • man vīrieša vietā ir mājlopi un tie abi nezkāpēc negrib uzņemties šādas zvanīšanās :D
          nu,skaidrs,vajadzēs prasīt,lai pārbauda. es galīgi par to nedomāju,kad maksāju rēķinu,nočortojos un aizmirstu,jo nolieku to uz 100litrīgo boileri un vešeni. un ārā bērzs vislaik slēgā iekšā sensorgaismu. un tukša saldētava. nujā, jātaisa revīzija :)
Powered by Sviesta Ciba