rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
izleca raksts par glikozes revolūciju, tur komentē dietoloģe or smth un cita starpā ideāli, ja nedēļas laikā varam iekļaut ēdienkartē padsmit dažādus dāarzeņus

es nosaukt padsmit dārzeņus knapi varu, kur nu vēl iekļaut ēdienkartē. es tāda viena neizdevusies? kādi ir jūsu to go dārzeņi?

Man parasti mājās ir:
brukāni
ķirbis
kāposti
pastinaki
fenhelis (tas skaitās dārzenis vispār?)

no svaigiem tas arī viss

vēl saldēti brokoļi, kaut kāds parastais dārzeņu mix, āzijas dārzeņu mix un edamame pupiņas. un spināti, kas arīt taču nav dārzeņi.

nu, un tomāti, paprika

kartupeļi noteikti, ka neskaitās

apzinos, ka man nav nekādi kāļi un kolrābji, jo nezinu, ko ar tiem iesākt, vai cukini, kas man liekas price/performance nederīgi

bet ko es vēl laižu garām?
  • paskaitīsim - gurķi, kukurūza, salātlapas, kāposts, burkāns, sīpols, kartupelis (neko negribu dzirdēt, nesaprotu, kas tas par naidu pret kartupeļiem), paprika, citreiz pupiņas, puķkāposti un brokoļi. vasarā klāt nāktu tomāts, bet ziemā tas garšo pēc tapetes. lai būtu "ideāli", nāktos iespringt.
    • sagriez, apber ar sāli un cukuru obligāti un pagaidi 5 minutes, tad pieņem lēmumu atkārtoti
    • es esmu tomātu addict, ziemā izlīdzos vai nu ar dzeltenajiem ķirštomātiem vai ar Getliņu dzeltenajiem - mums mazveikaliņā ap stūri tirgo tos, kas nestandarta, pa adekvātu cenu
      • Atklāju ambroziju maisījumu - lielos gabalos sagriezti miltaini tomāti (vislabāk tumši brūnie), zaļās olīvas ar kauliņiem, viss nedaudz apšpricēts ar olīveļļu un pārbērts ar melno sāli. Melnā sāls obligāti.
Powered by Sviesta Ciba