rūsganais sprakšķis

begemots, kas baidījās no potēm

rūsganais sprakšķis

begemots, kas baidījās no potēm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jūs ar saviem izteikumiem par "paģiru sajūtu" dzenat mani izmisumā.

man ir šausmīgi bail no paģirām, jo man ir bail vemt. līdz ar to mana ķermeņa fiška ir, ka tikko iesāpās galva, iekrītam panikā un netiekam ārā, līdz jāvemj. vai arī pus dienu nīkuļot un tad bezspēkā aizmigt.

izskatās, ka panikā es sāku jau pamazām krist, lai arī otrā pote ir tikai trešdien.
  • tas izklausīsies mazliet riebīgi in a way, bet man drusku silda sirdi lasīt, ka vēl kādam hūmanim ir šitā un kā mēs līdzīgi cenšamies tikt ar to visu galā, vai vismaz menedžēt sekas kaut cik.

    man galva sāp no apmēram visa, straujas laika maiņas, aukstuma, par maz ūdens, vēl sazinkā. bet full blown migrēnas parasti ir jā, saistītas ar Stresu un Notikumiem un tādām lietām. un jā - iedzert lielu devu ne par vēlu ir visefektīvākais veids kā. un, ja nevar ieēst, tāpat kā tu augstāk raksti - plika šķēle maizes un kafija palīdz ar to organisma niķīti par nelabumu dēļ tukšas dūšas un ripām. vēl man mēdz palīdzēt gāzēti dzērieni, bet tur uzmanīgi ar garšiņām, lai nenošķebina. ā un vēdināšana un stabila svaiga gaisa plūsma bezmaz tieši sejā palīdz.

    bet nu jā, ja man sākas pa miegam, tad es mēģinu saorganizēt pēc iespējas tumšāku telpu un iekārtoties fiziski pozās, kas vismazgāk triggerē. aprīties visas iespējamās ripas, ko rokas stiepiena attālumā var sameklēt. (man pie gultas atvilknē stāv vajadzīgie medikamenti.) nostāvēt ilgāk par 2 mins parasti nav opcija un acis turēt normāli vaļā arī ne.

    un ar seksu / ekvivalentiem ir tā uzmanīgi, tur reizēm palīdz, reizēm paliek sliktāk, tur tas viss ir case by case basis.
    • Es kad atceros, cenšos lielos apzinātības principus ievērot. Nu tur, ja Notikums, tad skaļi pasaku sev 'man besī x, es jūtos dusmīga/insert necessary/' beibe iznesās kā dura, tas džeks ir totāls krāns, citreiz atlaiž drusku un tad var pat līdz migrēnai nenonākt ar visu citu.

      Mani ļoti trigerē gaisma, februāra spilgtā saule, rudens saule kas mežā ņirbinās starp zariem uz krāsainajām lapām (jau uzrakstot pārņēma šausmas), saule, kas atspīd uz sniega, trokšņi, noteiktas frekvences, bet ir labāk kopš brilles ir ar hameleona efektu, geibu nopirkt troksni slāpējošas austiņas, bet drusku raustos vai nebūs fufelis, neesmu saņēmusies iegādāties, brendi ir dažādi:
      https://www.flareaudio.com/products/calmer
      Nu jā un kopš paprasīju nervu zāles, arī ir daudz labāk, ir Notikums vai fizioloģisks stress, iedzeru kapsulu un tāda riktīgā migrēna nav bijusi. It kā tikai kruķie, bet pofig, ja palīdz.
      Nu, un uztaisīs vēlreiz MR ar kontrastvielu, paskatīties vai nav kāds bumbulis nelāgā vietā aizķēries.
      Bet nu jā, man pirms diviem gadiem parasts neirologs ar kaudzi zāļu labi samenedžēja visādas huiņas un migrēnas līdz retam un paciešamam līmenim
Powered by Sviesta Ciba