rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

tas izklausīsies mazliet riebīgi in a way, bet man drusku silda sirdi lasīt, ka vēl kādam hūmanim ir šitā un kā mēs līdzīgi cenšamies tikt ar to visu galā, vai vismaz menedžēt sekas kaut cik.

man galva sāp no apmēram visa, straujas laika maiņas, aukstuma, par maz ūdens, vēl sazinkā. bet full blown migrēnas parasti ir jā, saistītas ar Stresu un Notikumiem un tādām lietām. un jā - iedzert lielu devu ne par vēlu ir visefektīvākais veids kā. un, ja nevar ieēst, tāpat kā tu augstāk raksti - plika šķēle maizes un kafija palīdz ar to organisma niķīti par nelabumu dēļ tukšas dūšas un ripām. vēl man mēdz palīdzēt gāzēti dzērieni, bet tur uzmanīgi ar garšiņām, lai nenošķebina. ā un vēdināšana un stabila svaiga gaisa plūsma bezmaz tieši sejā palīdz.

bet nu jā, ja man sākas pa miegam, tad es mēģinu saorganizēt pēc iespējas tumšāku telpu un iekārtoties fiziski pozās, kas vismazgāk triggerē. aprīties visas iespējamās ripas, ko rokas stiepiena attālumā var sameklēt. (man pie gultas atvilknē stāv vajadzīgie medikamenti.) nostāvēt ilgāk par 2 mins parasti nav opcija un acis turēt normāli vaļā arī ne.

un ar seksu / ekvivalentiem ir tā uzmanīgi, tur reizēm palīdz, reizēm paliek sliktāk, tur tas viss ir case by case basis.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba