rūsganais sprakšķis

videointervija

rūsganais sprakšķis

videointervija

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tārkā ciba, jūs te esat normāli cilvēki, kas strādā attālināti un ar videozvaniem, pastāstiet man, vai ir kādi DOs un DONTs?

man būs darba intervija. bet man stacionārajam datoram nav ne kameras, ne mikrofona obvs.
vai es varu uzstutēt telefonu uz burkas? vai tas nav dīvaini, ja es nekādi tad neskatos intervētājam acīs?

jeb labāk kaut kur dabūt uz monitora uztupināmu kameru? jeb paprasīt vīram viņa darba lapotopu?

man šaušalīgi nepatīk ne audio, ne video zvani ne tikai darbam, bet pat privāti, es laikam 2x mūžā esmu ar māti sazvanījusies whatsap video un viens no tiem bija Ziemassvētki, attiecīgi, esmu diezgan frustrēta.

es jau latviski nespēju normāli parunāt, zinkā, iemaņas zūd, nelietojot, angliski muti vispār neesmu virinājusi, hmz, kopš pirmskovida?
  • nē, man nav laptops, darbam ir stacionārais, mans lapsis nomira pirms laika un neesmu radusi vajadzību pēc jauna, lai arī darba pc neko nevar uzinstalēt no malas

    • ja kas, MS Teams nav jāinstalē softs uz komputātōra, var tupa caur webbrowser pievienoties zvanam, ja tev ir the url to it. strādā tieši tāpat kā viņu softs. ātri un efektīvi (I do this at least twice a day :D)
      • Luc zvant, ja uzklopt nilaiš ikšā ir tas, kas mani baida
        nu, un video, protams.
        liels deguns, resni vaigi, blergh
        • intervētājam gan jau arī besī kaut kādas lietas par sevi, kā tās kamerā izskatās, kur nevar uzfotošopēt vai ko nu tur uzlabot in real time :D I mean.. tie jobani videozvani ir patiesībā daudz līdzīgāka komunikācija in person komunikācijai nekā gribētos. (besī cilvēki.) un nu, tiešām, apģērbies tā, kā tu ģērbtos, ja būtu jādodas tur personīgi, izvēlies fonu ar vismazāk priekšmetiem fonā, sagatavo kaķīti, lai nāk tevi glābt pareizajā brīdī, un that's about all the magic to it. cilvēki ir cilvēki ir cilvēki neatkarīgi vai ekrānā, besī tieši tāpat kā klātienē.
          • saki nevaig pagriezt kameru, lai ir grāmatplaukts fonā, intelbeņķīgākam skatam? :D

            man darbistabā aiz muguras tukšums un tad siena ar gleznu, nav nekur specjāli jāliekas. tas, ka tai dienā nevarēs strādāt pidžamā gan briesmīgi :D
            • tur pārāk daudz iespēju tikt džažotam par nepareizo inteļbeņķību :D
              un es iesaku pēc tā jobana zvana uzvilkt atpakaļ pidžamu tomēr :D citādi tak prātā var sajukt :D
      • oi, kautkur pazuda teksts - rakstveida Teams es lietoju ikdienā, gan uz datora appu, gan telefonā.
Powered by Sviesta Ciba