rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Āpši

Lauzam un lauzam galvu, kā saorganizēt pārgājienu, lai izvairītos no bezjēdzīgas iešanas uz sabtransportu, neprasīsi tak nevienam Jāņos aizvest no mašīnas līdz startam...

Variants, ka mēs katrs ar braucam ar savu mašīnu un vienu noliek startā otru finišā man ienāca prātā pēc trīs stundu cirpšanas darbiem dārzā. Ir tulzna no šķērēm, bet ir arī risinājums, bet nu... saprāts, where art thou?
  • Var redzēt, ka neesat laivotāji, kam tā ir standarta loģistika :D
    • Well, man vnk likās, ka šādai loģistikai ir nepieciešami vēl citi cilvēki :D bet katram sava mašīna mums ir ļoti nesen, tā, ka piedodami.
      Un tālākā maršrutā nebūtu diezko ekonomiski, citkārt ir izdevies saplānot ar sabtransportu

      Starpcitu, mož zini?
      Es izdomāju, ka iesim no Līgatnes uz Siguldu, bet nupat atradu, ka oficiāli maršruts tipa ir otrādāk; vai ir nozīme, no kura gala? Ir gadījies, ka neveiksmīgi izvēlos virzienu
      • Patīkamāk, ja saule nespīd sejā
      • Manuprāt, tai maršrutā nav nekādas starpības, es pie tam ietu tieši tā ar aprēķinu, ka Siguldā vairāk vietu, kur pēc tam atveldzēties un paēst :)
        • Nez, mums pa lielam visas reizes tai apvidū beigušās Rāmkalnos, jo vainu viss pilns, vai daudz mazi bērni brēc (sorry, bet man nepatīk) (arī finišējot Krietni bo Siguldas)(bet, kad es esmu labi nogājusies, kartupeļi ar biešu salātiem ir tieši tas :D)
      • tas foršs maršruts, mēs gan parasti ar ričukiem un sig-līg.
        pirms pašas siguldas gar gauju bišku augšā, lejā pa stāvkrasta taku.
        • Mans nemācēt modernos riteņus, mans tik ar veco kājbremzi, vīram ir divi kaukādi superkrutie, bet mēs neriteņojam kopā (vēl arī viņu baisi tas satrauc, lol, kad pa brauktuvi)
          Da i sunim īsas kājas

Powered by Sviesta Ciba