rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
manuprāt, tas ir stipri negodīgi - vislaik stāstīt,kādi burvīgi saulaini 14-16 grādi mani gaida un tagada- tadā - 6-7, velkam tu landan

a man jau čemī viss tāds atvasarīgs,ja, kedas noliktas,lai. apģērba pārplānošana mani dzen frustrācijā. un stuporā.
  • kā tad, melnajā piektdienā, thanks but no thanks

    bet,kā ir - viņu 6 grādi ir tādi paši kā mūsu seši grādi, jeb riebīgāki?
    • nu jā, taimings nav lāga šopingam.

      zinkā, au tev te stāsta dīvainas lietas, jo miglainās salas visi šitie "nesaprotams bet ne pārāk liels skaitlis virs nulles" x grādi parasti (lai neteiktu vienmēr) ir siltāki par mūsu x grādiem. pie viņu +15 tiešām pie vēlēšanās var staigāt zandalēs plikām kājām. un es teiktu, ka viņu +6 varētu būt kādi mūsu +10. ok, precīzu šito starpību es nekad neesmu mācējusi aprēķināt, bet vienmēr esmu patīkami pārsteigta.
      • nuta beidzot kaukas labs
        štob žizņ skazkoj ņekazalasj, man MR sākās, so, viss slikti
        • Būs OK; es biju pagājušonedēļ tur. Ar kedām un rudens/pavasara praķīti. Apakšā divas kokvilnas kārtas un šalle bija pa karstu, bet Tev būs tieši laikā. Uz kādu izrādi brauc?
          • Nebraucu uz izrādi, vien pieķēru klāt, ko pēdējā brīdī varēja dabūt. Par simts paundiem iet uz Labour nožņaudzos, jo ganjau kontekstu neuztvertu. Iešu uz Ferryman, atsauksmes šķita ok
            • Es kā reizi biju uz Labour gan pa 60+ poundiem un pie tam vēl 4. rindā, jo pirku biļetes maijā. Man ļoti patika!!! Ar kontekstu bija OK, jo laba luga, t.i., bija precīza cilvēcisko attiecību līnija, kurai varēja baudāmi sekot līdzi arī ar nelielām zināšanām par britu politisko sistēmu, turklāt man paveicās arī ar vietējās izcelsmes blakussēdētāju, ar kuru paklačojāmies par politiku. Humors un aktieri izcili, bet es gan no britiem arī ikdienā pārtieku un neesmu bijusi vīlusies nevienā no Londonā redzētajām izrādēm.
      • es varbūt esu jutīgāka pret mitrumu, kas man kaulos lien iekšā. :)
    • kur ta vēl sliktāk par mūsējiem. skotijā (!) par riebīgu laiku saka: it's baltics outside. savukārt, no maskavas iebraukušais klients pie mūsu -10 kliegdams aizskrēja atpakaļ uz saviem -25, neizturējis pat nepilnu dienu, par plānotajām divām nerunājot.
Powered by Sviesta Ciba