rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pirms kāda brīža prispičila un nopirku mikreni. atšķirībā no pranamat durstīgā paklājiņa,kas krāj putekļus, šo pirkumu intensīvi lietoju (dooh, loģiski, ja to paklāju varētu ēst...)

atcerējos,ka kihelkonna rakstīja par dārzeņu sautējumiem, pamēģināju un kļuvu nedaudz laimīgāka pa dzīvi, jo dārzeņu sautējums man lietas afigenna garšīgs ēdiens, plus mikrenē līdzīgi kā muļķivarkā katrs dārzenis saglabā savu garšu, bet process ir mač īziērs - sametu visu bļodā, bļodu iemet mikrenē un aiziet staigāt ar suņiem, voila!

pārmaiņas pēc nav jāčortojas no sērijas " kāpēc es tik garšīgi gatavoju" jo tāds sakņu sautējums ar visu sviesta pikuci tomēr ir un paliek cīši veselīgs un netrekns ēdiens, vienīgi kunģis izstaipās, bet katru reizi garšo savādāk garšīgi, vīrs reizēm papukst par olīvēm vai rozīnēm, bet pa lielām šaibām ļoti apmierināts, jo šī ēdiena gatavošana sasmērē stipri maz traukus.
  • Mikroviļņi mājsaimniecībā ir tikpat labi kā dzemdības ar atsāpināšanu, progress ftw
    • ot par dzemdībām neko nezinu, un arī mikrenei vairāk funkcijas kā sautējums un zaļumu kaltēšana neesmu izdomājusi
      • stikla trauks ar vāku, vista kas ierīvēta garšvielās un ah! ku labi. popkorns (pareizajā iepakojumā tieši mikrenei), biezputras arī var. varot arī keksiņus un mafinus cept
        • Gaļu es netaisu, bet popkorns gan bij piemirsies
        • keksiņi un mafini ir provēti, ātri un vienkārši, un garšīgi.
          pati gan tagad kaifoju no iespējas pagatavoto ēdienu uzsildīt. tā ir tāda ņemtne, ja mikrenes nav.
Powered by Sviesta Ciba