rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pamodos pēc četriem, jo nedaudz likās,ka tūliņ noraus jumtu; ap pieciem bezgalīgi ilgi kaimiņos izveda miskastes; tad bija seši un vairs jau neko,nācās celties
attiecīgi esmu jau gandrīz 7 stundas nomodā, galvā ir vate un ļoti gribas gulēt, bet pat pusdienas ēst vēl nebūtu piedienīgi. da i arī negribās, nelabi no tās vates.
un tas viss ar Stilnox,kam taču vajadzēja mani beidzot iemidzināt.
  • In general fiziskas aktivitātes tiešām palīdz. Ļauj ieiet tādā ritmā. Bet kā jau minēji, tiešām ir periodi, kad par spīti visam iemigt kā nevar, tā nevar. Man, piemēram, ir bijis tā, ka jau pēc vienas negulētas nakts, 35h nomoda un nežēlīga noguruma, arī otrajā naktī tāpat vārtos pa gultu bezmiegā.

    Asinszālē gan ir spēks, tam es piekrītu. Man viens draugs arī atzina, ka asinszāle (ekstrakts gan, nevis tēja), viņam ir palīdzējusi vairāk kā virkne dažādu klīnisku antidepresantu. Rietumu pasaulē tā arī ir cieņā, zem nosaukuma St. John's Wort. Līdz ar baldriānu (Valerian root), tās parasti ir visieteiktākās zālītes mieram un miegam.
    • es šitā šķiet kkādu nedēļu nomocījos. Izdevās pa nakti pagulēt/iemigt uz 1-2h, visu dienu nekāda, nākamā nakts tieši tāda pati, aiznākamā arī. Pēc nedēļas es pat nezinu, kas mainījās, bet nu es jau pilnīgi neadekvāti atkal auroju uz bērnu un jau vairs nesapratu, ko darīt..
      Sievietēm šķiet vēl tas vaŗetu būt ar kādiem cikliem saistīts (ko gan, cik noprotu, psihiatri arī piesauc bezmaz kā depresijas pazīmi).
Powered by Sviesta Ciba