dzīve ar gastronomiskiem idejotiem
viņš: kas tā bija par gaļu,ko tu tur biji pannā sataisījusi?
viņa: ???
viņš: cūka?
viņa: Tu tagad ņirgājies?
viņš: nunē, šausmīgi garšīgi
viņa: tā bija soja!!!!!!
viņš: sasodīc, būtu apēdis vairāk!
viņa: ???
viņš: cūka?
viņa: Tu tagad ņirgājies?
viņš: nunē, šausmīgi garšīgi
viņa: tā bija soja!!!!!!
viņš: sasodīc, būtu apēdis vairāk!
Es divas reizes mūžā esmu mēģinājusi viņu pagatavot kaut cik ēdamu, bet nu ar gariem zobiem drusku paknibināju, bet pārējais sabojājās, jo nevarēju sevi piespiest apēst. :(
mans vienkāršākais variants ir novārīt sojas gabaliņus nedaudz dārzeņu buljonā, nospiest šķidrumu, sagriezt strēmelēs un tad uz nakti atstāt tādā mikslī: sojas mērce+BBQ mērce+nedaudz eļļas(īpaši labi garšo, ja tā ir kaltētu tomātu eļļa)+kūpināta paprika+rauga pārslas+citronpipari. no rīta tad tādus vai nu apcept uz pannas nedaudz karstā eļļā vai arī cepeškrāsnī. par šito jūsmo arī visi mani apkārtējie gaļēdāji ^ ^
es apleju ar verdošu ūdeni,kur kopā ar soju ir visādas garšvielas
ilgi mērcēju,nokāšu, apcepu sīplos/ķiplokos, mož fenheli vai ko tādu, konkrēti šī stāsta varone bija ar kariju un saldo krējumu