rūsganais sprakšķis

dzīve ar gastronomiskiem idejotiem

rūsganais sprakšķis

dzīve ar gastronomiskiem idejotiem

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
viņš: kas tā bija par gaļu,ko tu tur biji pannā sataisījusi?
viņa: ???
viņš: cūka?
viņa: Tu tagad ņirgājies?
viņš: nunē, šausmīgi garšīgi
viņa: tā bija soja!!!!!!
viņš: sasodīc, būtu apēdis vairāk!
  • Kā Tu viņu gatavo?
    Es divas reizes mūžā esmu mēģinājusi viņu pagatavot kaut cik ēdamu, bet nu ar gariem zobiem drusku paknibināju, bet pārējais sabojājās, jo nevarēju sevi piespiest apēst. :(
    • kā agrāks sojas nīdējs, kas tagad ēd, ka šņakst, atļaušos piemest savus 50 centus. atslēga ir pamatīgā iemarinēšanā garšvielās!

      mans vienkāršākais variants ir novārīt sojas gabaliņus nedaudz dārzeņu buljonā, nospiest šķidrumu, sagriezt strēmelēs un tad uz nakti atstāt tādā mikslī: sojas mērce+BBQ mērce+nedaudz eļļas(īpaši labi garšo, ja tā ir kaltētu tomātu eļļa)+kūpināta paprika+rauga pārslas+citronpipari. no rīta tad tādus vai nu apcept uz pannas nedaudz karstā eļļā vai arī cepeškrāsnī. par šito jūsmo arī visi mani apkārtējie gaļēdāji ^ ^
    • jā, reku jau atbildēja
      es apleju ar verdošu ūdeni,kur kopā ar soju ir visādas garšvielas
      ilgi mērcēju,nokāšu, apcepu sīplos/ķiplokos, mož fenheli vai ko tādu, konkrēti šī stāsta varone bija ar kariju un saldo krējumu
Powered by Sviesta Ciba