rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

kā agrāks sojas nīdējs, kas tagad ēd, ka šņakst, atļaušos piemest savus 50 centus. atslēga ir pamatīgā iemarinēšanā garšvielās!

mans vienkāršākais variants ir novārīt sojas gabaliņus nedaudz dārzeņu buljonā, nospiest šķidrumu, sagriezt strēmelēs un tad uz nakti atstāt tādā mikslī: sojas mērce+BBQ mērce+nedaudz eļļas(īpaši labi garšo, ja tā ir kaltētu tomātu eļļa)+kūpināta paprika+rauga pārslas+citronpipari. no rīta tad tādus vai nu apcept uz pannas nedaudz karstā eļļā vai arī cepeškrāsnī. par šito jūsmo arī visi mani apkārtējie gaļēdāji ^ ^
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba