rūsganais sprakšķis

kārklu vācieši nolāpītie

rūsganais sprakšķis

kārklu vācieši nolāpītie

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
dzeriet taču savus mokačinus, frapučinus,makjatus, lates,šmates un visu pārējo, bet nu taču dieva dēļ, esiet spējīgi iedot vidusmēra latvietim Normālu Kafiju!!!!

nē,es negribu espresso,man vaig pilnu krūzi un es netaisos maksāt 9 eiro par to,lai man vienā kŗūzē ielaiž 3 espresso.
un es negribu amerikano. es gribu normālu, rūgtu, stipru kafiju ne mazāk par 150ml tilpumā bez pieniem,cukuriem un pasargdiersvēlkaukādiem sīrupiem
jā,es saprotu,ka visā pasaulē taisa visādas kafijas,bet mēs esam Latvijā, un šeit dzer stipru kafiju lielā izmērā.

ziniet,ko tie idioti man iedeva,kad es teicu,ka gribu normālu, stipru kafiju ? "mums ir arī filtra kafija, 2 eiro"
es vēl nekad nebiju dzērusi tādu sūdu par 2 eiro. tobiš,es to nedzēru. jo garšoja pēc skābām kafijas čurām.

neejiet uz kafe Tilts kuldīgā.
arī pavārs garšīgu ēdienu laikam ir redzējis tikai bildēs, kas ir pērļu grūbas īsti nesaprot un pilnīgi visam ber virsū kaltētus tomātus un olīves.
laikam tāpēc man tā kafija būs bijusi skāba - arī tur tie kaltētie tomāti bija iebāzti, filtrā.
  • M? Es kļūdos?
    • Grūti teikt, ja rēķina to, ka arī arābika tiek iedalīta kādās astoņās kategorijās pēc pupiņu izmēra un vēl kādās astoņās pēc audzēšanas reģiona, dažos no kuriem skaitās tīri "skābas", kamēr rūgtums vispār ir atkarīgs teju vai tikai no grauzdēšanas pakāpes, lai gan diezgan daudz ko no garšas īpašībām ietekmē arī malums un pagatavošanas veids.
      • Ok, es acīmredzot par šo zinu krietni mazāk nekā tu. Vnk jau sen, kad pērku kafiju, uzmanos, lai būtu 100% arabica, jo ir bijusi nelāga pieredze ar to skābumu un - ta dā - tā bija paciņa ar robusta piejaukumu.
        • Tagad zināšu, ka arī 100% arabica nav 100% glābiņš no skābas kafijas :D
Powered by Sviesta Ciba