rūsganais sprakšķis

mīļo sīrupiņ, kam tagad ticēt?

rūsganais sprakšķis

mīļo sīrupiņ, kam tagad ticēt?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
atnāca no ķīnas ph mērītājlapiņas (jo man neaiziet bordo šķīduma skābuma mērīšana ar naglu)
ūdenim glazē - 7, kafijai - 6, siekalām - 8, bet ābolim - 3. trīs!!!
bet visi skābsārmju līdzsvara blogi apgalvo,ka āboli esot sārmaini,nevis skābi.
man ir slikti indikatoriņi atsūtīti jeb internets melo?
  • kurš nu ko pamana… (man pH ir mīļa tēma – es pat [savas] domas un [citu] attieksmi mēdzu bīdīt pa skābsārmaino skalu, khh)
    kam Tu vēlējies to Bordō lietot? profilaksei vai jau manāmai skādei (karpeļu/tomātu lakstu puvei, vai tml.)?
    • aizdomājos par sārmainām domām, bet neko jēdzīgu neizdomāju

      bordo pūtu uz rozēm pret lapu brūnēšanu un flokšiem/miķelīšiem/apiņiem profilaksei pret miltrasu (apiņiem nenostrādāja), bet gribu rudeni nomiglot augļukokus un vēlkautkam bij teikts,ka der rudenī nopūst
      karpeļu man nav :)
      • es vēl essu pārāk dumš, lai jel ko autoritatīvi ieteiktu.
        ja kaut ko jēdzīgu izdomāšu, nākšu ar klusu viedoklīti.
        • tenubija, a es jau zīmuli izvilku, pierakstīt
Powered by Sviesta Ciba